Кианит | Кристали

Кристал Кианит - Камък на истината

Лечебно действие

Кианитът влияе положително върху развитието на клетките, помага при лечението на нервната, пикочо-половата, мускулната и ендокринната система. Той помага при треска, при проблеми с щитовидната жлеза, надбъбречните жлези и гърлото. Положително влияе върху състоянието на мозъка, понижава кръвното налягане и е естествено средство за облекчаване на болката и лечението на инфекции.

Кианитът е камък, който помага за намаляването на свръхтеглото и връщането на тялото в здравословна форма, поддържа малкият мозък и засилва моториката на тялото.

Магически свойства

Кианитът подпомага да влезете в резонанс с околното пространство и затова е идеален за настройване и медитация. Стимулира психичните способности и интуицията. Той помага духовната енергия да се прояви под формата на мисъл. Кристалът свързва с духовните наставници на човека за да получи от тях нужните напътствия, които да го подпомогнат в живота му на земята. Поставен в близост до главата помага за възстановяването на сънищата и насърчава тези от тях, които имат лечебно действие.

Кианитът е кристал, който не задържа негативната енергия в себе си и поради това не се налага да бъде пречистван. Той поощрява истината и преодоляването на всички бариери, които я спират да бъде изречена. Свързвайки се с гърлената чакра насърчава себеизразяването и умението да комуникираме пълноценно с хората от нашето обкръжение.

Кианитът способства да прогледнем за причинно-следствените връзки в живота ни и да се освободим от илюзиите, че съдбата ни не е в нашите ръце. Той е един от най-добрите проводници на енергия, стимулиращ развитието на паранормалните способности. Насърчава реализацията на нашия скрит потенциал на всички нива. Стимулира работата на енергийните центрове и канали.

ВИЖ ОЩЕ: Енергийно заредени кристали за лечение, закрила, хармонизиране, балансиране и трансформиране на енергийни блокажи от негативна енергия:
>>> ЕНЕРГИЙНО ЗАРЕДЕНИ КРИСТАЛИ <<<

Добавете коментар


Защитен код
Обнови