Лабрадорит | Кристали

Кристал Лабрадорит - Камък на трансформацията

Характерно за този кристал е, че има иридизация, която го прави изключително красив, когато се огрее със светлина. Цветовете в него преливат от тъмно синьо към маслено зелено в най-различни комбинации, което прави всеки къс уникален сам по себе си.

Лабрадоритът е мистичен камък, който има свойствата да защитава притежателите си като им носи светлина.

Лечебно действие

Лабрадоритът помага при лечението на безплодие, ставни проблеми, заболявания на простатата и при някои заболявания на пикочно-половата система. Намалява болката при заболявания на гръбначния стълб. Тези кристали активират метаболизма и стимулират отделянето на камъни от бъбреците.

Лабрадоритът влияе положително при смущения на мозъка и очите, намалява стреса, лекува простуда, подагра, ревматизъм, при жените може да балансира хормоните и да освободи напрежението по време на менструация, понижава кръвното налягане.

Смята се, че лабрадоритите стабилизират аурата на човека.

Магически свойства

Лабрадорът укрепва склонността към видения и откровения, развива издръжливостта на човека, който го носи. Той умее да отблъсква негативните енергии и спира техните пробиви като създава предпазваща бариера около човека, който го използва. Ако искате да изучавате други светове или свои отминали животи можете да се доверите на лабрадорита да ви помогне в тази мисия.

Този кристал способства издигането на съзнанието и постигането на духовните цели, които всяка една душа си поставя при слизането си на земята.

Лабрадоритът стимулира интуицията и психичните способности, които помагат да се научим на избираме правилните моменти, в които да действаме. Той захранва хората, като засилва вярата в собствените сили и вдъхва кураж, че можем да се справим със всяко изпитание пред, което сме изправени. Умее да успокои ума, така че на повърхността в тишината да изплуват новите идеи.

Лабрадоритът е полезен съюзник при промяна, като вдъхва сили и постоянство. Той е камък на трансформацията като настройва тялото и душата за предстоящото духовно извисяване.

Лабрадор може са се използва като талисман, предпазващ къщата от недоброжелатели.

ВИЖ ОЩЕ: Енергийно заредени кристали за лечение, закрила, хармонизиране, балансиране и трансформиране на енергийни блокажи от негативна енергия:
>>> ЕНЕРГИЙНО ЗАРЕДЕНИ КРИСТАЛИ <<<

Добавете коментар


Защитен код
Обнови