Молдавит | Кристали

Кристал Молдавит - Камък на новото време

Молдавитът има метеоритен произход и като такъв се смята за един от камъните на Новата епоха. Той е форма на тектита, за който се знае, че притежава извънземен произход. Притежава необичаен тъмнозелен цвят. Произходът на молдавитът е свързан с падането на голям метеорит преди около 14.7 милиона години. Камъкът възниква, когато метеоритът удря повърхността на Земята в резултат на топенето и втвърдяването на земните скали, чиито фрагменти се разпръскват на голямо разстояние от мястото на експлозията. Тези фрагменти от претопени скали били наречени Молдавит.

Лечебно действие

Литотерапевтите твърдят, че молдавитът влияе положително върху нервната система, нормализира съня, постепенно премахва последиците от стреса и нервните сривове. Молдавитът разяснява причините и източника на неразположение, като спомага процесите на освобождение и изцеление. Той е добро средство за диагностициране.

Той подобрява обмяната на веществата, което значително подобрява общото състояние на човек. Трябва да се знае, че постоянното носене на молдавит може да доведе до натрупване на жлъчна течност.

Магически свойства

Този кристал е изключително рядък. Намира се по поречието на река Вълтава в Чехия и се предполага, че с времето ще изчезне напълно.

Молдавитът ни позволява да открием интелектуалните си способности.

Смята се, че в него е заложена не само универсална сила, но и дава достъп до различни нива на космическата информация. Молдавитът помага за развиването на екстрасензорни способности и засилва връзката с по-висшите сили.

Той е използван още в каменната епоха като амулет за късмет и плодородие. Вярва се, че този кристал е дошъл за да помогне на земята в предстоящите промени и за да я лекува от вредите причинени от хората.

Молдавитът обединява космическите и земните енергии, като възстановя баланса между тях. Свързва човека с висшия му Аз. Смята се, че притежава своя собствена комическа душа, която осъществява връзка с висшите учители и космическите пратеници.

ВИЖ ОЩЕ: Енергийно заредени кристали за лечение, закрила, хармонизиране, балансиране и трансформиране на енергийни блокажи от негативна енергия:
>>> ЕНЕРГИЙНО ЗАРЕДЕНИ КРИСТАЛИ <<<

Коментари  

#3 Аси 05-06-2022 11:12
Здравейте! От къде мога да си закупя молдавит и на каква цена,моля.
Цитиране
#2 Красимира Мирчева 23-11-2020 04:29
От къде мога да си купя молдавит и на каква цена,моля?
Цитиране
#1 Nadezhda Nikolova Na 08-06-2018 14:57
Здравейте! Интересува ме мога ли да си закупя камъка Молдавит от Вас и каква е цената му?

Благодаря!

Поздрави!

Надежда :)
Цитиране

Добавете коментар


Защитен код
Обнови