Морион | Кристали

Кристал Морион - Камък на скръбта

Този кристал е черна непрозрачна разновидност от групата на кварца. Той е естествено облъчен, но не е радиоактивен.

Лечебно действие

Заради своето излъчване този камък е много подходящ при хора, които са подложени на лъчетерапия. Освобождава токсините от тялото и благоприятства лечението на остеопороза, счупени кости, зъби, бедра, болки в краката и гърба. Засилва циркулацията на кръвта, храносмилането и метаболизма.

Морионът помага в борбата с наркотичните зависимости и връща хората към нормален живот. Той е "лечител на кръвта", помага при сърдечни пристъпи и удари, бори се с холестеролните плаки. Камъкът има благотворен ефект върху мускулно-скелетната система и укрепва гръбначния стълб.

Магически свойства

Морионът развива в хората фантазията и мечтателността.

Това е камък на магьосници, вълшебници и гадатели. Използва се за призоваване на душите на мъртви хора. Поради цвета си, морионът има славата на камък, свързащ с духавните сили. Често е бил поставян в продукти в памет на хора, напуснали този свят.

Морионът засилва психичното зрение, потушава противоречията, обединява ин и ян енергиите. При направата на магически жезъл морионът изтегля негативната енергия от тялото на човека към когото е насочен.

Този кристал ни помага да достигнем до онези сенчести места в себе си, които пазят много тайни и болка, от която дълго време сме искали да избягаме, като съдейства да прогледнем за истинския смисъл и урок, който преживяното ни е дало, но ние не сме имали силата да осъзнаем и приемем. По този начин камъкът подпомага да възвърнем отново доверието си в Бог и живота.

Морионът пречиства места, които имат естествена радиация или атомни електроцентрали, хранилища на ядрени отпадъци и радонов газ.

ВИЖ ОЩЕ: Енергийно заредени кристали за лечение, закрила, хармонизиране, балансиране и трансформиране на енергийни блокажи от негативна енергия:
>>> ЕНЕРГИЙНО ЗАРЕДЕНИ КРИСТАЛИ <<<

Добавете коментар


Защитен код
Обнови