Опушен кварц | Кристали

Кристал Опушен кварц - Камък на мечтите и спокойствието

Лечебно действие

Носенето на опушен кварц подобрява функцията на надбъбречните жлези, бъбреците и панкреаса. Подобрява ерекцията и репродуктивната функция. Подпомага лечението на зависимости от наркотици.

Опушеният кварц е еднакво ефективен при болки в коремната област, ханша и краката. Той облекчава болките в областта на главата, подсилва мускулната, нервната тъкан и сърцето. Действа отпускащо при схващания, заздравява гърба и укрепва нервите. Подпомага усвояването на минералите и протичането им през тялото. Камъкът е отлично средство за лечение на заболявания, свързани с лъчения или химиотерапия, заради естеството на неговото излъчване.

Опушеният кварц има успокояващ ефект, освобождава от стреса и болката. Затова се препоръчва да хванете кристал в двете си ръце и да изчакате, докато те не се нагреят (кристалите).

Магически свойства

Опушеният кварц въвежда човека в света на мечтите и поставен под възглавницата, стимулира пророческите сънища, а също така поглъща външната негативна енергия. Подобрява способността за тълкуване на сънищата и правилното интерпретиране на значенията им. На хората, които обичат да мечтаят, помага да избягат от реалностите на живота.

Опушеният кварц е камък на спокойствието и медитативното съзерцание. Той успокоява прекалено емоционалните хора, неутрализира гнева, облекчава раздразнителността и стреса, облекчава ревността, обидата и гордостта, помага да излезем от депресията, отслабва алкохолни и наркотични зависимости. Балансира сексуалната енергия. Той е силно заземяваш кристал, имаш силна връзка с базисната чакра, възпитава в грижа за околният свят и екологията.

Опушеният кварц помага да се освободите и оставите в миналото всичко, което вече не вие нужно.

Като талисман опушеният кварц предпазва от магии. С негова помощ може да се достигне до по-висши състояния на транс, известни още като Нирвана. Помага мислите да се издигнат от тъмнината на подсъзнанието в сферата на просветлението и свръхсъзнанието.
Древните индуси смятали, че опушеният кварц извежда отрицателната енергия от тялото.

ВИЖ ОЩЕ: Енергийно заредени кристали за лечение, закрила, хармонизиране, балансиране и трансформиране на енергийни блокажи от негативна енергия:
>>> ЕНЕРГИЙНО ЗАРЕДЕНИ КРИСТАЛИ <<<

Добавете коментар


Защитен код
Обнови