Родонит | Кристали

Кристал Родонит - Камък на талантите

Лечебно действие

Родонитът стимулира, прочиства и активира сърдечно-съдовата система, помага за нормализиране на активността на жлезите с вътрешна секреция, допринася за бързото производство на достатъчно количество енергия, необходима за тялото и пълноценната обработка на всички храни, по-специално на въглехидратите и протеините.

Деликатните розови лъчи на родонита помагат особено добре за заболявания на нервната система, лекуват множествена склероза, имат благоприятен ефект върху органите на слуха, зарастването на костите, лекуват стомашни язви и помагат при заболявания на черния дроб.

Вибрацията на родонита увеличава сексуалната активност и помага при безплодие.

Има сведения, че на изток лечителите приготвяли от родонит специален еликсир за лечение на онкологични заболявания. Еликсирът, приготвен от родонит, също е добро средство при подувания и травми.

В минало на изток парченца от родонит са били поставени близо до очите, за да се укрепи зрението.

Магически свойства

Родонитът събужда в човека скритите в него таланти и способности, насърчава развитието на различни умения.

Той е много полезен в случаите на емоционално самоунищожение и зависимост, дава вяра, премахва емоционалният шок и паниката, подкрепя енергията на душата. Този камък е в състояние да ви дари безкористна любов и опрощение. Камъкът лекува душевни рани, трансформира болезнените емоции като възмущение или гняв. Родонитът може да се използва за изцеление на травми от минал живот, в който сте били предадени и изоставени, като ви позволява да се освободите от обидата и желанието за отмъщение.

Този кристал е способен да изпълни със сила на духа физическото тяло на човека и успешно работи на всички нива по много фин начин.

Родонитът регулира и обединява физическата и умствената енергия. Той насърчава натрупването на енергия и последващото и проявление в живота ни, в различни земни блага, които попадат във сферата на влияние на камъка, като материално благополучие и хармония, мир и взаимно разбирателство, любов и красота.

Родонитът помага в медитация с мантри.

ВИЖ ОЩЕ: Енергийно заредени кристали за лечение, закрила, хармонизиране, балансиране и трансформиране на енергийни блокажи от негативна енергия:
>>> ЕНЕРГИЙНО ЗАРЕДЕНИ КРИСТАЛИ <<<

Добавете коментар


Защитен код
Обнови