Слънчев камък | Кристали

Кристал Слънчев камък - Камък на слънцето

Лечебно действие

Слънчевият камък е отличен лечител на депресии и духовни травми - изпълва душата и подсъзнанието ви с мека и топла слънчева светлина. Неговата енергия помага да се изпълни цялото тяло с лека топлина. Полезен е за хора принадлежащи към водните знаци, нуждаещи се от елементите на огъня.

Слънчевият камък стимулира собствените сили за лечение, регулира имунната автономната нервна система и хармонизира всички органи. Влияе добре на хронично възпаленото гърло и облекчава стомашните язви. Премахва сезонните депресии. Той създава мрежа около тялото и ви освобождава от проблеми с хрущялите, ревматизъм и общи заболявания.

Магически свойства

Слънчевият камък е изпълващ с веселие и светлина кристал. Носи радост от живота и добри чувства, извисява интуицията. Ако съществуването ви е изгубило своята сладост, този камък ще ви помогне да си я възстановите, да се възпитате в този дух. Пречиствайки всички чакри и внасяйки светлина и енергия, той позволява на истинската ви същност да блести от щастие. Това е алхимичен камък, който създава задълбочена връзка със светлината и с възстановяващата сила на Слънцето, както по време на медитация, така и в ежедневието.

Може да се използва за хармонизиране на противоположностите – Ин-Ян, женско-мъжко начало, вода-огън и т.н. елементи.

Той изпълва с умерено активна енергия, която не кипи, но спокойно и непрекъснато зарежда човека във всички области, като му дава сила, самочувствие и радост от живота. Помага да се намери вътрешен мир, мъдрост и разбиране на другите.

Стимулира позитивното мислене и интуиция по отношение на разбирането как да се действа в една или друга ситуация, така че всичко да свърши добре.

Слънчевият камък е подходящ за хора, които са прекалено отдадени на другите и трудно казват не, като им помага да възстановят баланса и да се погрижат добре за себе си.

ВИЖ ОЩЕ: Енергийно заредени кристали за лечение, закрила, хармонизиране, балансиране и трансформиране на енергийни блокажи от негативна енергия:
>>> ЕНЕРГИЙНО ЗАРЕДЕНИ КРИСТАЛИ <<<

Добавете коментар


Защитен код
Обнови