Тигрово око | Кристали

Кристал Тигрово око - Камък на увереността

Лечебно действие

Тигровото око комбинира земната енергия с енергиите на Слънцето, за да създаде висше вибрационно състояние, което въпреки всичко е заземено, изтегляйки духовните енергии към земята.

Тигровото око има общооздравителен ефект, укрепвайки тялото като цяло. Той има положителен ефект върху централната нервна система и е полезен при лечението на психосоматични заболявания. Камъкът стимулира възстановяването на функциите на храносмилателния тракт, нормализира кръвното налягане.

Тигровото око влияе добре на очите и помага на нощното зрение, лекува гърлото, репродуктивните органи и разсейва схващанията. Полезен е за възстановяване на счупени кости. Подпомага добре лечението на умствени неразположения и разстройства на личността.

Магически свойства

Тигровото око се свързва с тотема на тигъра в Индийските храмове, изобразяващи бог Шива, а в будистките с Буда.

Той помага за придобиване на увереност в себе си, създава усещане за сила и способност за управление на енергийните потоци. Камъкът ни подпомага да преоценим последиците от нашите дела. Използван под формата на амулет, той подпомага социализацията и благоденствието. Като талисман тигровото око е универсален защитник, способен да ни предупреди и да ни помогне да се справим с всякакъв вид въздействия. Носи се срещу лоши пожелания и проклятия.

Полагайки го на пъпната чакра, тигровото око е подходящ за хора, които са отнесени или неангажирани. Заземява и спомага за изявата на волята.

Тигровото око е полезен за разпознаване както на вашите нужди, така и на тези на другите хора. Той разграничава желанията на такива, които искате и на такива, от които се нуждаете.

Разположен върху чакрата на третото око той засилва психичните способности на земните хора, балансира долните три енергийни центрове и спомага за издигането на земната енергия към по-горните чакри.

Тигровото око обединява мозъчните полукълба, като по този начин стимулира практическото мислене.

ВИЖ ОЩЕ: Енергийно заредени кристали за лечение, закрила, хармонизиране, балансиране и трансформиране на енергийни блокажи от негативна енергия:
>>> ЕНЕРГИЙНО ЗАРЕДЕНИ КРИСТАЛИ <<<

Добавете коментар


Защитен код
Обнови