Унакит | Кристали

Кристал Унакит - Камъкът на проникновението

Лечебно действие

Насърчава откриването на първопричините на всяко едно заболяване и стимулира механизма на самоизцеление, като зарежда и насочва енергията за възстановяване на организма. Подходящ е да се използва за възстановяване след тежки заболявания. Помага да се освободят блокажите, които пречат на нормалния поток на енергията в тялото, включително и по време на лечебни сесии.

Унакитът има положителен ефект върху сърдечно-съдовата и репродуктивна система, стомашно-чревните органи, регулира баланса на течностите и метаболизма, нормализира храносмилането, намалява киселинността, помага в борбата с киселините, нормализира ритъма на дишането. Той стимулира наддаването на тегло, когато това е необходимо, спомага за нормалното протичане на бременността и засилва растежа на косата и обновяването на кожата.

Магически свойства

Известен е като камък на проникновението. Ако го сложите в дома си, независимо от това да ли използвате по-голям къс или по-малки парченца този камък ще насити пространството със спокойна и нежна енергия и ще неутрализира електромагнитните замърсявания от електрическите уреди.

Унакитът балансира емоциите и духовността. Поставен на третото око той отваря чакрата му и насърчава способността да се получават видения и психически прозрения. Камъкът осигурява заземяване, ако е необходимо, и е много полезен след медитация или психическа дейност. Той е един от кристалите, които се използват за гадаене като показва кога е необходимо да се направи компромис и сътрудничество.

Унакитът улеснява прераждането, прояснявайки и обединявайки прозренията от миналите животи относно причината за блокажите, внимателно създава условия за духовен и психологически растеж. Полезен е при лечение на травми свързани с предишни животи. За тази цел е добре да се постави на третото око.

Когато възникне дисбаланс независимо от това да ли е породен от близкото или далечното минало, уникитът умее да помага на хората да достигнат до основната причина, която го е породила и да я отведе до повърхността така, че тя да може да бъде отработена и трансформирана в полезен и ценен опит.

ВИЖ ОЩЕ: Енергийно заредени кристали за лечение, закрила, хармонизиране, балансиране и трансформиране на енергийни блокажи от негативна енергия:
>>> ЕНЕРГИЙНО ЗАРЕДЕНИ КРИСТАЛИ <<<

Добавете коментар


Защитен код
Обнови