Флуорит | Кристали

Кристал Флуорит - Камък на отговорността

Лечебно действие

Този камък има силни Лечебно действие като помага при проблеми със зъбите, нарушения на ДНК, разсейва сраствания и подобрява състоянието при херпес зостер и други свързани с нервите болки. Ефективен е при премахването на петна и бръчки.

Флуоритът има положителен ефект върху имунната система, стимулира възстановяването на клетките, главно тези на кожата и дихателните пътища. Той хармонизира общото състояние на организма, подобрява състоянието на нервната система.

Този минерал се използва при лечението на рани, белези, язви и стоматит. Той напълно елиминира възпалителните процеси, особено тези на ревматоидният артрит.

Кристали и топки от флуорит се използват при лечение на заболявания на мозъка, сърдечно-съдовата система, епилепсия, множествена склероза и психоневротични състояния. Известен е още със способността си да повишава либидото.

Магически свойства

Флуоритът е изключително ефективен при неутрализирането на излъчванията от всякакви електромагнитни уреди и геопатогенен стрес. При лечение той изтегля негативната енергия насъбрала се в човека. Полезен е за хора, които им е трудно да бъдат организирани, като ги учи на последователност и ред, преодолява хаоса.

Този кристал обединява и заземява духовните енергии, засилва интуицията, ускорява духовното пробуждане и освобождава от остарели и ненужни модели.

Индийските йоги използват флуорита като един от най-мощните магически камъни. Смята се, че той подпомага отварянето на третото око, влияе на ума, насърчава интуицията и помага за организиране на мислите.

Флуоритът действа успокояващо, премахва негативните емоции, стрес, депресия и подпомага постигането на емоционален баланс. Той е идеален помощник при различни обучения, като засилва концентрацията и възприемането на новата информация.

Както в древни времена, така и в наши дни, маговете използват топки от флуорит за да предскажат бъдещето. За подобряване на медитацията се използват кристали, топки, яйца и пирамиди от флуорит.

ВИЖ ОЩЕ: Енергийно заредени кристали за лечение, закрила, хармонизиране, балансиране и трансформиране на енергийни блокажи от негативна енергия:
>>> ЕНЕРГИЙНО ЗАРЕДЕНИ КРИСТАЛИ <<<

Добавете коментар


Защитен код
Обнови