Цитрин | Кристали

Кристал Цитрин - Камък на парите

Лечебно действие

Вибрациите на цитринът създават защитно поле около тялото на човека. Той стабилизира работата на мозъка, оказва положително влияние върху психиката и нервната система. Този минерал е полезен при синдрома на хроничната умора, регулира ендокринната система, помага за отстраняване на токсините от тялото и почиства кожата. Цитринът помага при алергии, заболявания на черния дроб, далака, жлъчния мехур и стимулира работата на стомашно-чревния тракт. Препоръчва се при синдром на климактериума да се пие еликсир приготвен с цитрин. Използва се при очни проблеми. Цитринът има затоплящ ефект, освобождава от запек и премахва целулита.

Магически свойства

Този камък носи силата на слънцето поради, което е средство за прочистване и захранване с енергия. Кристалът засилва креативността, абсорбира, разсейва и трансформира негативната енергия и затова се използва за защита на околното пространство. Той има способността да се само пречиства и самозарежда. Най-силно е свързан с трети енергиен център (слънчевият сплит) като изпълва тялото със светлина и жизненост. Известен е още с това, че един от камъните на благополучието, защото помага да се привличат изобилие, просперитет и успех в живота на хората. Цитринът изпълва с радост и подпомага да се забележи красотата и доброто. Полезен е за изясняване на семейни и групови проблеми.

Ако се нуждаете от повече вяра в себе си, можете да потърсите помощта на цитрина, който освен това засилва умението да изразявате своята индивидуалност.

Той подпомага пречистването на чакрите, провежда духовната енергия и засилва интуицията. Изравнявайки фините тела с физическото, цитринът ги почиства и балансира. В магията цитринът се използва за подобряване на магическите умения и за увеличаване на магическата сила. Медитацията с цитрин изпълва човека отвътре със слънчева светлина и с енергията, необходима за осъществяването на задачите на сегашното въплъщение.

ВИЖ ОЩЕ: Енергийно заредени кристали за лечение, закрила, хармонизиране, балансиране и трансформиране на енергийни блокажи от негативна енергия:
>>> ЕНЕРГИЙНО ЗАРЕДЕНИ КРИСТАЛИ <<<

Добавете коментар


Защитен код
Обнови