Чароит | Кристали

Кристал Чароит - Камък на душевната чистота и трансформацията

Лечебно действие

Този кристал има способността да трансформира негативната енергия в лечебна и да преобразува неразположенията в задоволство. Когато сте изморени и отпаднали чароитът ще ви зареди с енергията и ще ви даде сили да се справите. Полезен е при хора, които страдат от раздвоение на личността.

Чароитът помага при различни възпалителни процеси и подобрява имунитета. Използва се при лечение на заболявания на сърцето, бъбреците, черния дроб, панкреаса. Регулира кръвното налягане и подпомага възстановителните процеси на черният дроб след увреждания причинени от честата употреба на алкохол. Помага да се справите с главоболието и облекчава психическото напрежение. Благодарение на своя цвят той има благотворен ефект върху нервната система, а това стимулира дълбокия сън и лечението на безсънието. Смята се, че има положителен ефект при хора страдащи от аутизъм и циклофрения.

За да се подобрят защитните свойства на тялото полиран чароит се поставя върху подходящата област от него или се носят висулки с този камък.

Магически свойства

Едно от най-силните духовни качества на този камък е способността му да ни помага да преодолеем страховете си чрез силата на духа, като по този начин способства да се справим с промените, от които се нуждаем по-лесно.

Чароитът създава спокойствие в човешката душа, предизвиква мир, подобрява настроението, насърчава хармонията в отношенията между хората. Той събужда яснотата на мисленето, укрепва дискретността и предпазливостта, помага да се разработи философски възглед за живота. Талисманът изработен от чароит ви дава по-дълбоко усещане за света около вас. Той събужда интуицията, насърчава духовното развитие, обхвата на разбирането и осъзнаването на живота, дава усещане за единство с всичко, което съществува. Като талисман обикновено се използват пръстен или висулка с чароит. Ако поставите топка чароит на работното си място, тя ще насърчава вдъхновението и появата на нови идеи.

В магията чароита се използва като амулет, който привлича космическа енергия.

ВИЖ ОЩЕ: Енергийно заредени кристали за лечение, закрила, хармонизиране, балансиране и трансформиране на енергийни блокажи от негативна енергия:
>>> ЕНЕРГИЙНО ЗАРЕДЕНИ КРИСТАЛИ <<<

Добавете коментар


Защитен код
Обнови