Планински кристали - Кварц

Енергийно заредени планински кристали - Кварц

Находище: България - Родопите

"Характеристики: Кварцът е най-силното средство за усилване на лечебното и енергийно въздействие на планетата благодарение на уникалната си хеликоидална, спираловидна кристална форма. С находища по целия свят той абсорбира, съхранява, излъчва и регулира енергия и е много полезен за освобождението и. Когато използваните при акупунктура игли са с кварцово покритие, ефектът им се увеличава с десет процента. Според показаното с камерата на Кирлиан, ако държите кварцов кристал в ръка, биомагнитното ви поле се увеличава двукратно. Той засилва действието на кинезиологията и предпазва от радиация. Кварцът генерира електромагнитизъм и отблъсква статичното електричество.

Кристалът работи на вибрационно ниво, хармонизиран със специфичните енергийни изисквания на човешките нужди от лечение или от духовна активност. Той довежда енергията до най-доброто и възможно състояние, връщайки я до положението и отпреди появата на неразположението. Пречиства и укрепва органите и ефирното тяло, действа в дълбочина за пречистването на духа, свързва физическото измерение с ума.

На духовно ниво кристалът излъчва енергия към най-висшето възможно ниво. Съдържайки всеки възможен цвят, планинският кристал(прозрачният кварц) работи на всички нива на битието. Съхранявайки информацията като природни компютри, тези кристали са духовна библиотека, която чака да бъде разгледана. Кварцът притежава способността на разсейва кармични семена. Той засилва психичните способности и ви насочва към духовната цел. Използвам при медитация, кварцът филтрира разсейващите фактори. Той е най-ефикасния рецептор при програмиране.

На ментално ниво камъкът помага на концентрацията и отключва спомените. Кварцът е средство за спестяване на енергия. Прикрепеният към горивоподаващата система на автомобил кварц с остър връх намалява разхода на гориво.

Лечебни свойства: Кварцът е майстор лечител и може да се използва за лечение на всякакви заболявания. Той стимулира имунната система и носи на тялото равновесие. Кварцът е отлично средство за лечение на изгаряния. Хармонизира всички чакри и подрежда ефирните тела. Планинския кристал действа благоприятно върху парализирани части на тялото и рани. За целта се масажират дълго и внимателно засегнатите части и около тях.

Той действа стимулиращо на целия организъм. Поставян профилактично всеки ден сутрин и вечер за 10 минути върху сърдечния център спомага за душевното равновесие. Държан в ръка, успокоява стресовите ситуации. Магнитните трептения на този минерал в естествения му вид превеждат в хармония жизнената енергия на хората около него.

Присъствията на друза от планински кристал засилва действието на всички други скъпоценни камъни. Колкото по голям е кристала толкова повече енергия излъчва. След използване за лечебна терапия се измива с вода."

Източник: Енциклопедия на кристалите

Възможно е някои от кристалите да имат отчупени парченца и неравности, които са в следствие на тяхното отделяне от скалите докато миньорите са ги събирали. Произхода им е от Родопите в близост до кръстова гора на дълбочина под 350 метра. По някои от кристалите могат да бъдат намерени включения от калцит, пирит, галинит, родохрозит и други минерали и кристали.

 

РАЗГЛЕДАЙТЕ ПЪЛНИЯТ СПИСЪК С КРИСТАЛИ ТУК: Енергийно заредени планински кристали

 


 

Номер: 233
Цена: 59 лева


Номер: 239
Цена: 140 лева


Номер: 241
Цена: 70 лева


Номер: 242
Цена: 65 лева


 

Номер: 246
Цена: 55 лева


Номер: 257
Цена: 44 лева


Номер: 267
Цена: 92 лева


 

Номер: 268
Цена: 38 лева


Номер: 270
Цена: 48 лева


Номер: 274
Цена: 46 лева


РАЗГЛЕДАЙТЕ ПЪЛНИЯТ СПИСЪК С КРИСТАЛИ ТУК

 

За поръчка напишете данни за доставка тук: http://shirinan.com/contact или на телефон: 0883326981

ПРИМЕРНА ПОРЪЧКА:
Име: ...
Телефон: ...
Адрес: гр. ... Офис еконт: .... или адрес....
Номер под снимката на кристалът/ите ....
Коментар: ....

Повече за енергийно заредените кристали прочети тук: http://shirinan.com/kristali/315-energijno-zaredeni-kristali

Разгледай други енергийно заредени кристали:

Златен калцит

Диамант Хъркимър

Добавете коментар


Защитен код
Обнови