Лечение с енергийно заредени кристали

Енергийно заредените кристали имат огромно въздействие върху енергийното поле на човека. Сега хората са уморени от всичко изкуствено и затова все повече търсят оригинала, такъв, какъвто природата го е създала. По тази причина мнозина вярват, че кристалите, които са непокътнати от човешка ръка, имат много по-силно енергийно въздействие, но това не е точно така.

Всеки един кристал има огромен потенциал, който се разгръща, когато пропуска повече енергия през себе си. Хората сме проводници на Божествената енергия и чиста безусловна любов и това дава възможност да разгърнем в много по-голяма степен потенциала на всеки един кристал, с който си служим. Когато човек държи или носи в себе си енергийно зареден кристал, той много по-умело се свързва с енергийното поле на човека и по-лесно завихря, трансформира и мултиплицира енергията, на която той самият е проводник.

Колкото по-често използвате един кристал и благодарение на вас през него протича Божествената енергия и чиста безусловна любов, толкова повече силата на кристала се засилва. Освен това, протичащата през кристала енергия подпомага отварянето на съкровищницата от знания и мъдрост, които всеки един от тях пази, натрупана в продължение на милиони години, чакаща да се разкрие за тези, които са готови за нея. Не случайно в миналото всички шамани, магьосници и мъдреци са използвали кристалите в своите ритуали за свързване със своите предци. Чрез тях са получавали напътствия от духовния свят, подпомагали са ги да достигат до прозрения и не на последно място са ги използвали, за да лекуват и да защитават народа си. Всичко, което е създадено на земята, си има своето божествено предназначение. Така и кристалите като деца на земята, могат да бъдат в помощ на човека и земният му път, като обединят силите си за да служат заедно за доброто на всички.

Тази тема е уводна, която цели да ви отведе до основната тема, която съм публикувал в сайта „Кристален свят“. Може да прочетете темата тук: Енергийно заредени кристали

Добавете коментар


Защитен код
Обнови