Как да избера подходящ кристал

Кристалите са богатствата на Земята, в които тя е събрала своите безценни и вечни знания, мъдрост, сила, любов и всичко онова, което някога е било и ще бъде. Те са неуморим помощник в живота на хората, които вървят по пътя на своето личностно развитие и духовно израстване. Затова кристалите не се използват само за изработката на различни украшения и бижута, с които да красят визията ни, а най-вече като носители на енергия и ценна информация за душите учещи се на Земята. Тяхното разнообразие е толкова голямо, че понякога е наистина трудно да разбереш от кой кристал истински се нуждаеш.

Има написана много информация и съвети за това, как да избереш правилния кристал за себе си, но истината е, че този, който знае най-добре от какво се нуждаете в момента, е именно вашата душа. Тя има много по-висок поглед над живота и е наясно с вашите нужди, във всеки един момент. И така, преди да пристъпите към избирането на кристал за вас, е нужно да си изясните за какво искате да ви помага. Задайте въпроса към себе си и към своята душа, притихнете и се вслушайте в мислите си, почувствайте със същността си, кое за вас е най-важно в момента. Ако все пак не успеете да доловите отговора, се помолете на вселената да ви изпрати това, от което се нуждаете.

И така, когато отидете в магазин за кристали или пък искате да си изберете кристал от някой електронен сайт, докато разглеждате разнообразието им, наблюдавайте себе си, кой от тях задържа най-дълго вниманието и погледа ви. Това не се случва случайно. Най-вероятно излъчването на този кристал отговаря на вашата нужда в момента, свързвайки се с енергийното ви поле. Знайте, че това е вашият нов приятел и помощник. Благодарете му, че се открил за вас и че ще ви служи и подкрепя вярно в живота и делата ви.

Тази тема е уводна, която цели да ви отведе до основната тема, която съм публикувал в сайта „Кристален свят“. Може да прочетете темата тук: Избиране на кристал

Добавете коментар


Защитен код
Обнови