Изграждане на енергийна връзка (свързване) с кристал

Колко силно ще ни помага един кристал зависи до голяма степен от енергийната връзка, която сме изградили с него. И най-пълноводната река е безполезна за една нива, ако преди това не сме изградили канал, по който водата да достига до нивата, за да я напои и да захрани посевите с живителните си сокове, за да могат да израстат големи и силни. По същия начин е и с кристалите. Те носят голям потенциал в себе си, но този потенциал може да се разгърне в живота ни едва тогава, когато изградим енергийна връзка с тях, за да може енергията на кристалите да ни достигне и да се влее в живота и делата ни.

Едно от най-важните неща, които е нужно да направим с всеки един кристал, който навлиза в живота ни, е да изградим енергийна връзка с него, в противен случай той ще е около нас, но енергията му ще ни достига в минимални количества. Представете си, че в живота си сте заобиколени от много хора, с различни умения и качества. Всеки един от тях има какво да ви даде, на какво да ви научи, с какво да ви помогне в трудни моменти. Вие ги забелязвате, но не правите никакви опити и стъпки да общувате с тях, да се сближите, да ги опознаете и оцените истински. Така вие сами се лишавате от това, да обогатите живота си, така че той да бъде по-хубав и приятен. Изграждането на връзка с кристалите работи по същия начин. Нека ги направим наши приятели и сътрудници в живота, благодарение на които постигаме успехи във всяка една сфера от живота, със все по-голяма лекота. С тяхна помощ сме способни да го направим!

Тази тема е уводна, която цели да ви отведе до основната тема, която съм публикувал в сайта „Кристален свят“. Може да прочетете темата тук: Изграждане на енергийна връзка с кристалите

Добавете коментар


Защитен код
Обнови