Програмиране на кристал

Всичко в живота е подвластно на съзнателни форми, които са автоматичните програми, които ръководят непрестанно движещата се енергия във Вселената. По подобен начин можем да програмираме кристалите, така че да ни служат вярно през целия живот. Не е нужно всеки път да им казваме за какво искаме да ни помагат, вместо това можем да изградим програма в тях, която да е автоматична и да работи всеки път, когато са около нас. Всеки един кристал може да бъде програмиран и препрограмиран многократно, защото тяхната кристална решетка е многопластова и позволява това да се случва с лекота.

Когато хванат в ръка един кристал хората често виждат само едно камъче и нищо повече. Поради факта, че сме загубили сетивата си да виждаме и усещаме отвъд материята, се фокусираме единствено върху видимата страна на нещата, която е само една малка част от всичко, което ни заобикаля. Кристалите са живи и всеки един от тях има своя собствена енергия и същност. Когато вие програмирате кристалите, вие не просто влагате някаква програма в тях, която ще работи във ваша подкрепа, а всъщност се обръщате към нещо живо, което молите за помощ и съдействие. Осъзнавайки това, всеки път, когато желаете да програмирате някой кристал, го правете с любов и така, сякаш в ръцете държите нещо истински ценно.

Живеем в много динамично време, където мракът е обгърнал в много сфери живота и това неминуемо оказва влияние на всеки един човек. Програмираните кристали са пътеводната светлина, която ще свети за нас по тъмните участъци от пътя и ще ни помага да преминаваме през тях много по-лесно и умело. Изборът, дали ще се възползваме от този безценен дар, с който Бог ни е благословил, е в ръцете на всеки един човек.

Тази тема е уводна, която цели да ви отведе до основната тема, която съм публикувал в сайта „Кристален свят“. Може да прочетете темата тук: Програмиране на кристали

Добавете коментар


Защитен код
Обнови