Използване на кристалите за енергийно лечение, зареждане и пречистване

Един кристал може да бъде използван по много начини, много повече от познатите ни досега. Колкото повече човечеството напредва в умението да си служи с енергията, толкова повече и потенциалът на кристалите ще се разкрива пред нас. Това ще позволи на хората да се научат да си служат по нов, по-съвършен и умел начин с тях, за да може с тяхна помощ да си служат много по-пълноценно с любовта, силата и мъдростта на Бог, на които всички ние сме проводници, както тук на Земята, така и във Вселената като енергийни същности.

Известно е, както от различни източници от древността, така от настоящето, че кристалите могат да бъдат използвани като талисмани, амулети, под формата на различни бижута – гривни, обеци, колиета и пръстени. В миналото кристалите много повече са се използвали в различни ритуали и в помощ на човека, отколкото в наши дни, защото в материалният свят, в който живеем, се набляга най-вече на тяхната ювелирна стойност и красота. Това не означава, че този, който носи кристала, е лишен от неговата подкрепа, но със сигурност не използва пълния му потенциал вложен в него, поради незнанието си как да го направи.

В края на статията ще споделя с вас линк, който води до моя статия по темата, публикувана в „Кристален свят“, където обяснявам по какъв начин могат да бъдат използвани кристалите в настоящия ни живот. Да, кристалите могат много повече, но за да се разкрие по-големият им потенциал, преди това е нужно да се научим да си служим с тях с всички техники, които са широко разпространени на човечеството. Те не случайно са дадени, за да ни помогнат да задълбочим и изградим своята връзка с кристалите.

Тази тема е уводна, която цели да ви отведе до основната тема, която съм публикувал в сайта „Кристален свят“. Може да прочетете темата тук: Използване на кристалите 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови