Заземяване и зареждане с кристали

В повечето случаи хората използват кристалите, за да се заземяват, но те също така имат способността и да одухотворяват човека. И двете качества на кристалите са много важни и съществени в развитието на всеки един, защото балансът е много важен. Всичко във Вселената се стреми към него и по същия начин е нужно всеки един човек да си изгради навик, каквото и да прави в живота, да се стреми то да е в баланс със заобикалящата го среда и с хората, с които общува и обменя енергия под формата на опит, знания и материални вещи.

Да поддържаш баланса в живота е урок, който всяка една душа учи на Земята и надгражда във всеки следващ живот, като по този начин все по-умела в това става. Ако ви е трудно да разберете баланса в живота си, си представете една везна, на която от едната страна стои материалният живот и неговите аспекти, а от другата духовният. Накланянето на везната в една от двете посоки създава дисбаланс, който най-често се проявява под формата на различни трудности и физически заболявания. Има много вярвания, които сами по себе си отричат или се дистанцират от материалното, защото вярват, че то им вреди. Истината обаче е, че живеейки на Земята, ние сме съвкупност и обединение от душа и материя, и е нужно да те бъдат в баланс, за да изпълнят пълноценно своето предназначение и мисия.

В Следващите редове ще споделя с вас как да достигнете до моя статия по темата, публикувана в „Кристален свят“. В нея споделям информация за това, как можете да използвате кристалите в своя живот, за да се заземявате по-лесно с тяхна помощ, а също така и информация, как могат да бъдат използвани в практики, за да повишите осъзнато и целенасочено своята духовна осъзнатост.

Тази тема е уводна, която цели да ви отведе до основната тема, която съм публикувал в сайта „Кристален свят“. Може да прочетете темата тук: Заземяване и одухотворяване чрез кристали 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови