Използване на кристали в медитация

Кристалите могат да бъдат използвани в много сфери от живота, но когато ги използваме по време на медитации, те са наистина много ефективни и верни помощници, които ни помагат да разширим своите енергийни канали, с които влизаме в контакт с по-фините енергийни измерения. По този начин много по-лесно осъществяваме контакт с висшият ни Аз и с духовния ни екип, пропускаме много по-голямо количество енергия през себе си и много по-умело си служим с енергията, защото ни помагат да запазваме по-голяма концентрация, която от своя страна ни помага да имаме по-голям контрол над енергията.

Кристалите могат много да ни помагат, но когато навлязат в живота ни като помощници по време на медитация, тогава тяхната сила се разгръща пред нас и ни показват, колко умело могат да завихрят, концентрират и мултиплицират енергията, на която всеки един човек е проводник и пропуска през себе си. Това, което правят кристалите, е да улавят тази енергия и да ни помагат да я използваме много по-осъзнато и целенасочено в живота и делата ни.

Ако ви е трудно да си представите как се случва всичко това, си представете енергията като многобройни лъчи, които са насочват към вас от всички посоки, преминават и се излъчват в дадено посока, в зависимост от целта на медитацията. Кристалите улавят тази енергия, както лупата обединява слънчевите лъчи, концентрира ги и ги увеличава в един много силен лъч. По този начин те засилват многократно силата на нашите намерения и резултата, който желаем да постигнем. Казано по прост начин, едно от качествата на кристалите е да бъдат усилватели на енергията по време на медитация, чрез което ни подпомагат да постигнем по-бързо желанията, към които сме се устремили.

Тази тема е уводна, която цели да ви отведе до основната тема, която съм публикувал в сайта „Кристален свят“. Може да прочетете темата тук: Кристали и медитация 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови