Енергията на кристалите

В предишни мои статии много често споменавам за огромния потенциал, който се корени в кристалите. Ето, че дойде моментът да се спрем и на тази тема, като с прости примери ви покажа колко голям е потенциалът на кристалите и по колко много начини те могат да ни помагат в живота. Всеки един човек може да се възползва от техните способности и умения, но за целта е нужно да ги обикне и да изгради енергийна връзка с тях.

Принципът на вселената, че любовта свързва всичко, към което бъде насочена, важи и за кристалите и нашето отношение към тях. Както любовта между хората им помага те да извадят на яве своите най-добри умения, качества и черти, и да преодолеят слабостите си по-лесно, превръщайки ги в своя сила, така и колкото повече любов влагате в кристалите, толкова повече те ще се разкриват пред вас по един вълшебен начин.

Ако не подходите с любов към кристалите, тогава няма как да усетите енергийния потенциал на всеки един от тях, който се разкрива пред този, който успешно е изградил енергийна връзка с него. В противен случай, между тях има бариера, която пречи енергията да бъде доловена и обменена. Представете си два еднакви полюса, които се отблъскват. По подобен начин се отблъсква и енергията на кристала от нас, когато не сме успели да изградим енергийна връзка с него. За да се докоснем до енергиения потенциал на кристалите, преди това е нужно да се научим да ги обичаме и ценим, защото липсата на благодарност и любов действа разрушително върху енергийната връзка не само с тях, а и с всяко живо същество.

Тази тема е уводна, която цели да ви отведе до основната тема, която съм публикувал в сайта „Кристален свят“. Може да прочетете темата тук: Енергиен потенциал на кристалите 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови