Изчистване/пречистване и зареждане на кристали

Кристалите могат да ни служат в много направления на живота, но когато стане дума за енергийно зареждане и енергийно изчистване, те са неотлъчен помощник на човека. В тях има кодирани програми, което ги прави естествени транслатори на енергията, която те умело завихрят. Когато се е насъбрала негативна енергия, я трансформират в положителна, а когато липсва енергия, тогава те запълват липсите като отдават енергия. Те са истински магьосници в това отношение, защото знаят какво да правят, то е заложено в тях, като програма още от самото им създаване.

Както една пчела се ражда научена и знае какво да прави, за да събира мед, така и кристалите по природа носят познания в себе си, как да си служат с енергията, за да спомагат разпространението на Божията любов и светлина по цялата Земя. Всеки един кристал е жив и носи интелект, който управлява тази енергия, ако не беше така тогава те не биха били способни да завихрят енергията, и не само. Те притежават в себе си толкова много енергийни способности, че човечеството е опознало едва много малка част от тях.

Както всяко нещо в живота има нужда да се поддържа за да ни служи по-дълго, така и кристалите се нуждаят от грижа и време да бъдат прочистени и заредени, за да продължат да ни помагат и разгръщат потенциала, който носят в себе си. Колкото по-често използваме един кристал и пространството около него е наситено с негативна енергия, толкова той по-бързо я насъбира в себе си и се нуждае от пречистване. Затова, подхождайте към своите кристални помощници както към себе си и се грижите за тяхната чистота.

Тази тема е уводна, която цели да ви отведе до основната тема, която съм публикувал в сайта „Кристален свят“. Може да прочетете темата тук: Изчистване и зареждане на кристали 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови