Зареждане и структуриране на вода с кристали

Водата е източник на живот, тя участва активно във физическото изграждане на нашето тяло, и също така оказва огромно въздействие и в енергийния пренос на информация и жизнена сила между отделните клетки. В това отношение кристалите могат да помогнат много на водата, като я структурират (захранят с повече енергия). Водата е като гъба, която попива с лекота енергията в себе си и по тази причина кристалите могат много лесно да си взаимодействат с кристалната структура на водата, като обменят енергия и информация помежду си.

Един известен японски учен, Масару Емото, е посветил голяма част от живота си на това, да изследва как водата променя своята кристална структура, когато е подложена на различни фактори, като изричането на добри и лоши думи, слушането на музика, поставянето и в различна среда, излъчването на мисли и емоции. С резултатите, които той постига доказва, че водата е жива и умее да възприема всичко, което насочим съзнателно или не към нея. Ето защо ние можем да използваме силите на водата и кристалите обединявайки ги.

Освен с кристали ние можем да структурираме вода и с помощта на слънцето и нашата собствена енергия, но за това вече съм писал в статията, към която води линкът в края на този текст. Пожелавам ви кристалите, слънцето и водата да се превърнат във ваши верни приятели по пътя на земния живот, защото те са източник на енергия, който може да ви зареди и да направи живота ви много по-светъл, хармоничен и щастлив. Защото, колкото по-силно светим самите ние, толкова по-лесно се върви по пътя. На тъмно и най-бързите спринтьори не могат да покажат уменията си, защото са в непрестанно притеснение, провокирано от страх да не се сблъскат с непознатото.

Тази тема е уводна, която цели да ви отведе до основната тема, която съм публикувал в сайта „Кристален свят“. Може да прочетете темата тук: Структуриране на вода с помощта на кристали

Добавете коментар


Защитен код
Обнови