Лечебни звукови програми

Все повече хора осъзнават, че всичко, което ни заобикаля, както и самите ние, сме изградени от енергия. На всяка енергийна вълна съответстват определен музикален тон и цвят, в зависимост от това каква е нейната вибрация. Ние ежедневно сме потопени в океан от енергия, в който плуваме неосъзнато и поради тази причина понякога ни е много трудно да живеем щастливо.

Много е важно за човечеството да си даде сметка, че всичко е изградено от енергия и излъчва определена вибрация, която ни оказва влияние, когато сме в близост до нея. Понякога енергийните лъчения са с положителен заряд, като например когато се намираме сред природата и с отрицателен заряд - каквито са условията най-често в нашите домове и работни места, през които преминава по-голямата част от живота ни. Това е така поради многобройните облъчвания на електроуредите, които завихрят енергиен смог наситен с отрицателна енергия. Също така, самите хора допълнително насищат пространството, в което пребивават, най-често с негативна енергия породена от самите тях под формата на напрежение, страх, гняв, завист и много други негативни емоции, които ни провокират да излъчваме и насищаме пространството около нас с негативна енергия. 


По този начин се обграждаме с негативна енергия и създаваме условия за по-чести физически, емоционални и ментални неразположения. Имате ли физическо заболяване знайте, че то първо се е зародило във вашето енергийно поле и постепенно се е проектирало и върху физическото ви тяло. Поддържането на чисто пространството около вас ще спомогне за прочистването и хармонизирането на вашето енергийно поле. 

Вече казахме, че всяка енергийна вълна има съответстващ цвят и звук чрез която тя може да бъде възпроизведена многократно. Сега искам да ви представя 12 лечебни звукови програми от по час и половина, с внедрени в тях специални звукови честоти, които целят да прочистят негативната енергия от пространството, в което ги пускате и същевременно с това да го наситят както него, така и вас самите с положителна енергия. Звуците са внедрени на фона на много приятна релаксираща музика, която допълнително ще ви помогне да се отпуснете и да отворите сетивата си за енергийният поток. 

Тези музикални програми могат да бъдат слушани ежедневно по толкова време, колкото вие самите изпитвате необходимост да го правите. Но знайте, че в началото, ако прекалите със слушането може да усетите лечебен и очистващ дискомфорт на различни места по тялото, както и на емоционално и на ментално ниво. Редовното слушане ще ви помогне да се освободите от енергийни блокажи във вашето енергийно поле и ще подпомогне изцелението на физическото ви тяло. 

Хората ежедневно сме облъчвани чрез телевизията, медиите, някои видове песни, електроуреди, антени и още много други излъчватели на негативна енергия, чрез които нарушават енергийната ни чистота. По този начин ДНК-то ни се изменя и постепенно губим себе си и връзката с нашата душа. Ето защо е много важно да използваме различни методи, ежедневно да се прочистваме и хармонизираме, като по този начин се отърсваме от цялата негативна енергия, която полепва по нас в ежедневието ни. Тези дванадесет лечебни звукови програми ще ви помогнат точно за това, като от вас се изисква само да ги пускате и слушате, за да може да се потопите в енергийния поток, с който те ще ви обливат и по този начин ще ви прочистват, хармонизират и зареждат с положителна енергия. Могат да послужат чудесно за музикален фон винаги когато медитирате. 

ПО КАКЪВ НАЧИН НИ ВЪЗДЕЙСТВАТ ЗВУКОВИТЕ ПРОГРАМИ?
Всички знаем, че когато слушаме музика, която е настроена на чистотата на стъклото, то може да се пръсне, когато усилим сигнала. Това е така, защото подобното привлича подобното. Когато два предмета са настроени на една и съща честота и едната затрепти, тогава другата започва автоматично да вибрира под нейно въздействие. На същия принцип ни въздействат лечебно звуковите програми. Всяка програма е създадена от серия звукови вълни, които през определен интервал се сменят на фона на много приятна за сетивата музика. Тези звукови вълни активират във вас енергийните центрове и всички органи и връзки както на физическо така и на енергийно ниво. На принципа подобното привлича подобното, звуковите вълни са в състояние да ви освободят от блокажи, да изцелят хронично заболяване, да трансформират негативната енергия и да ви заредят в положителна енергия. Въздействието им е много обширно и всеки сам върху себе си може да го усети по уникален за него начин.

ЛЕЧЕБНИ ЗВУКОВИ ПРОГРАМИ:
01. Първи енергиен център - ЧУЙ КРАТЪК ОТКЪС
02. Втори енергиен център - ЧУЙ КРАТЪК ОТКЪС
03. Трети енергиен център - ЧУЙ КРАТЪК ОТКЪС
04. Четвърти енергиен център - ЧУЙ КРАТЪК ОТКЪС
05. Пети енергиен център - ЧУЙ КРАТЪК ОТКЪС
06. Шести енергиен център - ЧУЙ КРАТЪК ОТКЪС
07. Седми енергиен център - ЧУЙ КРАТЪК ОТКЪС
08. Генератор на положителна енергия - ЧУЙ КРАТЪК ОТКЪС
09. Разширяване на съзнанието - ЧУЙ КРАТЪК ОТКЪС
10. Развитие на мозъка и концентрацията - ЧУЙ КРАТЪК ОТКЪС
11. Извор на любов - ЧУЙ КРАТЪК ОТКЪС
12. Релаксация - ЧУЙ КРАТЪК ОТКЪС

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ЗВУКОВИТЕ ПРОГРАМИ:
01. Първи енергиен център - Този енергиен център е най-силно свързан с етерното тяло, което е като мост между духовното и материалното в живота ни. Отговаря за нашата жизненост и здраве на физическо ниво. Първи енергиен център ни свързва с елемента Земя. Оказва влияние върху цялата костна система, нокти, зъби, бедра, колена, кръст, седалищен нерв, дебело черво, мъжки и женски полови органи и долните крайници на тялото. Свързан е с обонянието.
02. Втори енергиен център - Този енергиен център е най-силно свързан с емоционалното ни тяло, където се намират голяма част от слабостите на човека. Отговаря за кръвообръщението, пикочната ни система, линфните ни жлези, бъбреци, женски полови органи, млечни и надбъбречни жлези. Навсякъде по тялото ни, където има движение на течност, са подвластни на този енергиен център. Втори енергиен център отговаря за елемента вода. Свързан е с нашите вкусови възприятия.
03. Трети енергиен център - Този енергиен център е най-силно свързан с менталното тяло, което взаимодейства с всички наши мисли. Отговаря за храносмилателната система, кръвоносни съдове, диафрагма, панкреас, далак, черен дроб, жлъчен мехур, стомах, задстомашна жлеза и тънки черва. Трети енергиен център съответства на елемента огън. Той ни дава жизнена сила, за да сме в състояние да се справим с всички изпитания, които живота ни поставя по пътя. Свързан е с нашето зрение.
04. Четвърти енергиен център - Този енергиен център е най-силно свързан с менталното ни тяло, което се уповава на познанието от целия наш опит, натрупан в настоящия и вече отминали животи. Отговаря за дейността на сърцето, белия дроб и тимуса. Свързан е с кръвоносната система, кожата, дишането, млечните жлези и горната част на гърба. Четвърти енергиен център отговаря за елемента въздух. Той разгръща пред нас необятните възможности на живота, помагайки ни да постигнем всичко, което някога сме мечтали от сърце и душа. Свързан е с нашето осезание.
05. Пети енергиен център - Този енергиен център е най-силно свързан с първи слой на нашето духовно тяло, наричано по различни начини от различните духовни школи. С помощта на духовно тяло ние сме в състояние да пътуваме из цялата Вселена. Отговаря за дейността на щитовидната и паращитовидната жлеза. Свързан е с равновесието, слуха, гласа и нервните центрове на ларингса и фарингса. Пети енергиен център отговаря за елемента етер или познат още като космическо пространство. Той ни помага да изразим себе си чрез силата на звуковите вибрации, чрез които заземяваме вселенската космическа енергия. Свързан е с нашия слух.
06. Шести енергиен център - Този енергиен център е най-силно свързан отново с нашето духовно тяло. Отговаря за дейността на хипофизата и мозъка. Свързан е с малкият мозък, волята, дейността на мозъчната кора, хипоталамуса, хипофизата, емоциите, психиката и интуицията. Шести енергиен център отговаря отново за елемента етер на по-дълбоко ниво. Той ни помага с помощта на третото око, да погледнем на света по коренно различен начин, вниквайки в него на дълбочина и ширина. Свързан е с интуицията ни.
07. Седми енергиен център - Този енергиен център отново е силно свързан с нашето духовно тяло, който е най-прекият път до нашия дух. Изгражда мост между нашата енергийна същност, въплътена тук на Земята и тази, която се намира в духовния свят. Отговаря за дейността на епифизата. Свързан е с нервната дейност на мозъчните центрове и с главния мозък. Седми енергиен център отговаря отново за елемента етер на още по-дълбоко ниво. Той е връзката ни с Вселената, помагайки ни в живота по начин, който много често хората не осъзнават. Всеки миг към нас тече помощ, идваща от небесата, вливайки се през седми енергиен център. Свързан е с нашето съзнание.
08. Генератор на положителна енергия - Тази програма ще ви помогне да траснформирате негативната енергия във вас и в пространството, в което сте пуснали звуковата програма. Ще ви помогне да се отърсите от напрежението и да усетите любовта на Бог.
09. Разширяване на съзнанието - Съзнанието за нас е толкова важно, колкото е важен въздухът и водата за всяка наша клетка. Ако съзнанието ти не е развито, това е все едно да се намираш на най-красивото място по света и в същото време да си сляп. Неразвитото съзнание пречи на човек да види красотата, смисъла и мъдростта на живота.
10. Развитие на мозъка и концентрацията - За да бъдем успешни в живота е нужно да поддържаме високо ниво на концентрация, за да не пропуснем знаците на живота да минат покрай нас. За да успяваме в делата си е нужно мозъкът ни да е активен, защото благодарение на него ние разчитаме енергията на заобикалящия ни свят по начин, който е познат за нас.
11. Извор на любов - Тази програма ще засили вашият творчески потенциал. Ще ви окрили със сила, която вие може да използвате за каквото пожелаете. Самата енергия постепенно ще отключва във вас творческия потенциал като ви провокира да го развивате.
12. Релаксация - Звуковите вълни в тази програма ще ви помогнат да навлезете в покой на мислите, ума и тялото, което ще им позволи да отпочинат, за да може да свалите ежедневното напрежение от себе си. По този начин може много бързо да възстановите своите енергийни нива.

Всеки направил поръчка на една или повече звукови програми ще получи електронна извадка за седемте енергийни центъра от книгата "ПЪТЕВОДИТЕЛ ЗА ДУХОВНО РАЗВИТИЕ". В извадката ще намерите подробна информация за всеки един енергиен център - с кои части на тяло е свързан, какви енергийни товари се кодират в него и какво влияние оказва в живота ни. 

Коментари  

#23 Sevgin Asanov 18-06-2022 20:03
Как мога да си поръчам всичката музика!
#22 Sevgin Asanov 18-06-2022 20:01
Здравейте как мога да си поръчам всички те компилаци музика,!
#21 Виолета 04-10-2020 11:35
Здравейте, може ли подробна информация за цената на всяка мелодия, както и за цената им в комплект !
Благодаря !
#20 Катя Танева 30-09-2020 23:19
Може ли подробна информация за цената на всяка мелодия, както и за цената им в комплект !
Благодаря !
#19 Евелина Аврамова 10-09-2019 12:13
Как мога да слушам тази музика?
Искам да попитам и за курса: Как мога да се включа в него, ако е възможно разбира се?
Благодаря
#18 Диана 25-08-2019 10:15
Здравейте ! Как мога да си пжръчам звуковите програми? Не откривам информация?
#17 Мартин Антонов 29-04-2019 11:54
Как да си поръчам лечебните звуци, защото нещо не мога..

You have no rights to post comments