Лична консултация с Ширинан

Здравейте от мен, дълго време отлагах този момент да обявя възможност за лични консултации с мен. През годините много пъти са ме питали дали има възможност за лични консултации и почти винаги отговорът ми е бил не, защото процесите, в които година след година навлизах, за да опозная своя вътрешен свят отнемаха не малко време и енергия, за да мога да опозная, изуча и изцеля първо себе си. Няма как да си източник на чиста светлина и любов за другите ако преди това не се превърнеш в такъв за самия себе си. 

 

По какъв начин мога да ви бъда полезен?

През годините са ме търсили много хора за помощ с най-различни проблеми. Най-често срещаните са били свързани със:

  • Здравето
  • Емоционална стабилност
  • Психични разстройства
  • Проблеми в семейството
  • Липса на любов
  • Енергийни вмешателства
  • Невъзможност за приемане на повтарящи се събития в живота
  • Както и много други, които имат общ корен с гореизброените.

Живеем във време, където сме обгърнати в изобилие от информация, която често ни подтиква да действаме, все да правим нещо, за да променим живота си и всичко това съчетано с динамиката в големите градове понякога може да докара човек до лудост, както и много да го изтощи.

Не е лесно да избегнеш капана на съвременното общество за по-добър живот облечен в представата за успешна работа, повече пари и добро положение в обществото. Всичко това подтиква хората да се стремят към стимули провокирани от външния свят, които са добре подхранвани от повечето филми и медии. Всичко това работи, защото истината е, че всеки един от нас носи МИНАЛО със себе и, а то не е никак лесно. Опознайте познатата ни историята за отминалите векове и сами ще усетите в сърцето си, че живота не е бил лек. Да това са времена, които са отминали и може да си кажете, че вече не ви засягат, но това не е така. Защото в тези времена вие сте имали животи и те по един или друг начин са оставили отпечатък във вас под формата на рани кодирани на емоционално, ментално, душевно или физическо ниво. Именно тези рани са причината илюзиите да успяват да достигнат ранените ни души и вътрешни деца, които мечтаят за сигурност под формата на голямо жилище, много пари и ако може от всичко по-много, за да може материалното да запълни вътрешните ни празнени.

Да, временно това работи. Когато чрез контрол постигнеш цел, която си си поставил провокирана от външния свят, тогава това ще провокира силни емоции в човек, които временно ще му създадат усещането за цялост, но това усещане е илюзорно, защото нищо външно не е в състояние да замени връзката ни с вътрешния свят. По тази причина ние постигаме цел, насищаме и се и после се втурваме в следваща цел и така започваме да галопираме от цел на цел с надеждата следващата цел да запълни това, което ни липсва като вътрешно усещане. Тези от вас, които живеят живота си по този начин от дълго време навярно са разбрали, че външното не може да запълни вътрешното. Причината да изпитваме липси вътре в себе си са многобройните рани, товари, блокажи, както искате ги наречете в енергийното ни поле, които пречат на многоизмерното ни аз да изрази себе си през Човешката форма, която сме облекли като костюм в този живот.

Може много да се каже още по темата, за да ви опиша причината защо е толкова важно да насочите вниманието си навътре, за да възстановите връзката със самите себе си и отново да се почувствате цялостни, завършени и съвършени сами за себе си. Чувство, което ви дава всичко от което някога сте имали нужда и ви прави свободни и недостижими от примамливите илюзорни капани на илюзорния свят. Щом сте стигнали до тази страница, навярно сте се докосвали до книгите и видеата, които споделям с вас и цялата тази встъпителна реч е излишна.

Затова, нека споделя с вас по същество с какво мога да ви бъда полезен. През годините, когато съм помагал на хората независимо какъв е бил техния проблем общото между тях е било борбата със случващото се и невъзможността да разберат причината за всичко, което им се случва. И двете са взаимосвързани, защото когато човек погледна по-отвисоко на случващото се и разбере с какво то му помага, тогава по естествен път той се отпуска и го приема, а това води до неговото изцеление, защото когато приемем това, с което се борим ние отново се свързваме с него и възстановяваме енергообмена, който води до възстановяване на нашата цялост. Всичко във външния свят е част от вас самите и ако не сте в хармония с нея, то корена е вътре във вас. Аз ще ви помогна да го откриете и ще ви дам насоки как да го изцелите. Това е личен път, който всеки един сам е нужно да извърви, защото е свързан с промяна в начина по който гледаме на живота.

Също така много често в забързаното си ежедневие хората често пренебрегват вътрешните си импулси, които са напътствията на нашите души. В процеса на разговор ще ви помогна да обърнете внимание именно на тези вътрешни напътствия, които вашата душа ежедневно ви изпраща но поради липса на вяра, увереност или някаква друга причина хората често пренебрегват.

Истината е, че каквото и да напиша за личните консултации те ще ги облекат в рамка, защото досега винаги когато съм провеждал лични консултации са протичали по различен начин с всеки един човек, защото всеки човек е различен и има различни нужди. Това, което зависи от мен ще дам всичко от себе си, за да ви помогна да се доближите до своята Душа, а това често е свързано с преминаването на процеси на освобождение и изцеление в енергийното ни поле, които блокират тази връзка.

Съвета ми е да се вслушате във вътрешния си глас. Ако той ви води към мен, тогава от вас зависи дали ще го последвате, но най-добрия показател за вас е не толкова, това което съм написал дали ще ви допадне, колкото до вътрешното ви усещане, което най-добре знае от какво имате нужда. 


ЦЕНА:
30 мин. - 50 лв.
1 час - 100 лв.

На този етап приемам само лични консултации по Facebook messenger, Zoom и Телефон след предварително уговорен час.


ДАННИ ЗА КОНТАКТИ

Телефон: 0883326981

E-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

КОНТАКТНА ФОРМА


* За повече информация се свържете с мен.
** Може да бъде издадена фактура  при желание от ваша страна.