Лечение за всяка болка

Всеки човек в даден етап от своя живот се е сблъсквал малко или много с физическата и душевната болка. Обикновено това предизвиква страдание в хората, което е прието за нещо нормално в обществото. В тази статия искам да погледнете от един нов ъгъл на болката. Тя, както всичко останало, е енергиен заряд и това, с какъв знак ще бъде използвана, зависи изцяло от нас. Ако ние подходим с вярата, че тя предизвиква страдание, дискомфорт на физическо и душевно ниво, тогава тя ще предизвика тези чувства в нас. Всъщност, дълго време хората са убеждавани в дадени стереотипи и ограничения, които да поставят съзнанието на човека в рамка. Сякаш вярата на хората е вкарана в коловоз, който определя посоката й. Хората вярват в това, в което им казват да вярват. Това, в което вярва масата, вярват и останалите. За щастие има изключения, хора, които се осмеляват да се отделят от масата, устоявайки своята вяра, която е извън коловоза на обществото. Обикновено тези хора веднага биват смачкани от обществото и често тяхната вяра рухва под напора на тежестта на масата, но има и хора с толкова силна вяра, че нищо и никой не е в състояние да я разруши.

Много хора са доказали, че истинската вяра сътворява чудеса. Не са малко хората, които са показали силата на вярата, като са се изцелили от нелечими болести. Да, обществото ги заклеймява като нелечимо болни, но нима след като всичко е енергия и е в непрекъснато движение съществува нещо като нелечимо? Възможно е да съществува дисбаланс, който може винаги да бъде възстановен, независимо от състоянието на човека. Нужно е хората да разчупят съзнанието на обикновен човек и да бъдат необикновени, защото всеки човек е точно такъв. Никога не забравяйте, че невъзможното става възможно едва тогава, когато повярвате в него!

ДУШЕВНА БОЛКА
Когато човек изпитва душевна болка, това е признак за дисбаланс на енергийно ниво. Ако дълго време този дисбаланс продължи да съществува, тогава душевната болка ще се прояви и на физическо ниво под формата на заболяване. Най-често хората страдат от раздялата с любим човек, самотност, чувство за неразбиране, чувството да бъдеш различен, сякаш не може да намериш своето място в обществото. Също така често срещан провокатор за душевна болка може да бъде конфликт между хората.

Когато страдате и ви боли, е много важно за вас да повярвате, че се случва най-доброто за вас, знаейки, че сте се въплътили в човешки тела в земното училище, за да се развивате и израствате. Ако позволите на страданието да обземе цялото ви внимание, тогава вие със своята енергия допълнително ще го захраните и болката още по-силно във вас ще се загнезди. Умението да заобичаш болката и да й благодариш, е висш пилотаж за душите, но веднъж усвоено това умение, то ще ви помага цял живот. С любов и благодарност вие сте в състояние да трансформирате негативния заряд на болката в положителен, който като вълшебен мехлем ще ви изцели. Всяка болка ви освобождава от нещо старо и ви учи на нещо ново. Вярвайте в това и бъдете благодарни, това ще ви помогне от хватката на болката час по-скоро да се освободите, чувствайки себе си като преродени. Защото болката това прави, прегаря старото, за да направи път на новото да се прояви.

ФИЗИЧЕСКА БОЛКА
Болката на физическо ниво най-често е съпътствана със заболяване на физическото тяло на човек. Но напоследък все по-често се появява болка сякаш от нищото, без да има видими физически причини за това. Знайте, че този тип болка е травма (товар), пренесен от предишен наш живот, който тежи на духа като спомен (товар) и е взет в настоящия живот, за да бъде прегорен и освободен. Не е лесно човек да се абстрахира от болката, особено когато тя здраво се е вкоренила в него, но в такива моменти си спомнете за нестинарите. Те се разхождат по жарава без да изпитват какъвто и да е дискомфорт и болка. Същото е и с физическата болка, ако вие вярвате, че когато се ударите ще ви заболи, тогава вас ще ви заболи. Болката е в следствие на сигналите на нашия мозък. Но ако вие тренирате себе си и успеете да повярвате истински със сърцето си, че вашето тяло е съвършено и нищо не е в състояние да предизвика какъвто и да е дискомфорт, тогава това ще е така. Силата на вярата е Огромна.

Болката може да бъде и генератор за енергия, независимо че болката е провокирана от негативен заряд, тя все пак е енергия. Ако подходите към нея със своята любов и благодарност ще сте в състояние да я трансформирате в положителен заряд, който не само ще изцели тялото ви, а ще захрани и самите вас с енергия. Независимо какво казват лекарите и хората около вас, тялото и болката са ваши и от вас зависи как ще подходите към тях. Дали със своето внимание и енергия допълнително ще разгорите огнището или ще погледнете на болката отвисоко, знаейки че нищо в живота не се случва случайно. Щом преминавате през това изпитание, значи то има на какво да ви научи и от какво да ви освободи. Колкото по-малко се съпротивлявате в тези процеси, толкова по-лесно и плавно ще преминат те. Бъдете мъдри и знайте, че всяка болка има корен, който може да бъде освободен с помощта на прошката и благодарността излъчени с любов.

Болката може да ви научи на много, затова се научете да гледате на нея не като на враг, а като на приятел, защото тя е точно такъв. Сприятелете се с нея и състоянията, които предизвикват болка ще бъдат много по-плавни и безболезнени. И никога не забравяйте, че силата на вашата вяра е толкова голяма, че е в състояние както да гради, така и да разрушава. Нужно е хората да се научат осъзнато и целенасочено да използват своята енергия, защото само така ще излязат от коловоза на обществото и ще заживеят живота, за който копнеят сърцата им. Пожелавам ви от сърце и душа в най-скоро време да откриете хармонията и баланса на всички нива и тела!

Повече информация за изцелението на тялото и душата може да прочетете в книгата “ПЪТЕВОДИТЕЛ ЗА ДУХОВНО РАЗВИТИЕ - Практически наръчник за изцеление на душата и тялото”.

Коментари  

#11 Юлия Стоянова 22-02-2019 20:44
Здравейте,скоро прочетох,че най-важното нещо в живота ни е да бъдем осъзнати.Мислей ки върху това,наистина осъзнах,че това е истината,другот о е условни и безусловни рефлекси,закони и клишета,които приемаме наготово и не се замисляме.
Цитиране
#10 Миглена 03-01-2018 17:52
Благодаря! Вчера , след тежка битка с рака загубих баща си! Най-прекрасният и добър човек ! Болката и липсата да неописуеми! Тази статия се появи точно когато си мислех,че болката ще ме унищожи! Деяние, Благодаря! Даде ми сила да продължа напред и да погледна по друг начин на болката, защото каквото и да сме чели, всичко забравяме когато дойде тя-болката от загубата на любим човек!
Цитиране
#9 Chandra 21-12-2017 12:01
Ahaa, its pleasant discussion regarding this post here at
this weblog, I have read all that, so now me
also commenting at this place.

Here is my weblog; bankier: http://obsp.pl
Цитиране
#8 Мариета Николова 18-10-2017 16:17
Благодаря ти за споделеното знание. Откакто започнах съзнато да променям живота си една болка се появи като сигнал за правилно и неправилно. Болката обхваща гърлото ми ,мястото на сливиците и е по скоро като изгаряне,чувств ам,че ми гори гърлото. Много ми беше неприятно в началото и и пиех какви ли не лекарства, но действаха само на момента. Даже докато спях чувствах болката. Благодарение на всички хора,в това число и ти Деяне,които имахте допир до мене в този период чрез контакт,книги,с ъвети и ритуали, моето съзнание се разтвори за нови знания и аз осъзнах корена на болката. И сега вместо да се мръщя щом тя загатне за себе си,аз зная къде и с какво са работя за да не и позволявам да се прероди. Тя стана моя звънец за посоката в която се движа. Благодарение на ежедневните ми практики и нови навици споделени от теб, аз съм пълноценна по пътя на еволюцията ми! Благодаря ти безкрайно и винаги ще съм ти признателна Деяне! Това което правиш за всички нас е безценно и нека по-скоро повече хора го оценят
Цитиране
#7 Mario Nikolov 17-06-2017 13:34
Ot malko dete se chuvstvam,che ne sum za ili ot tozi svqt....vse edno sum ne ot druga planeta,ami ot druga zvezdna sistema...kakto pishat nqkoi hora po-gore,chuvstv am se dalech ot tova izkriveno v bezbroi aspekti obshtestvo,kude to konkurenciqta,p echalbata,ambic iite,fizicheska ta sila i bankovite smetki,da gazish po trupovete na drugi v imeto na egoto i lichnite ambicii...vsich ko tova e neshto suvsem normalno i prieto...no mn se radvam,che ima tolkova mn drugi hora,koito mislqt po sushtiq nachin...neka se obedinim i stanem poveche...koito misli taka,neka prati pokanana za priqtelstvo na Mario T.Nikolov vuv Facebook...neka stanem legion...nqma drug izbor...blagoda rq,Shirinan,za vinagi prekrasnata informaciq...ke ep it up!!!
Цитиране
#6 Iren Dodova 29-07-2015 21:30
Blagodarja ti ot vse surce i dusha, Shirinan, che uspjavash da suberesh chastite na dushata i surtzeto mi v edno cjalo! Respekt!
Цитиране
#5 Йордан 25-07-2015 14:20
Цитит от Verjinia:
Привет,

Често се чувствам: самотна, неразбрана, сякаш принадлежа на друго време и друг свят където хората са по духовни и порядките и морала са други. Това много ме натъжава

Благодаря Ви за вниманието. Ще съм Ви благодарна ако ми дадете съвет по този въпрос.
Аз се чуствам по абсолютно същия начин на. 24 години съм мога да твърдя че не съм грозен или отблъскващ дори повечете жени ме заглеждат но пак се чуствам така сякаш просто не съм за този свят
Цитиране

Добавете коментар


Защитен код
Обнови