Развиване на енергийни способности

Живеем във време, в което все по-често хората пробуждат и развиват своите енергийни способности. Всеки един човек носи в себе си огромен потенциал, който надхвърля и най-смелите му мечти. Това са енергийни умения, които сме развивали през изминалите наши животи. Част от тях сме усвоявали на земята, а други сме придобили в духовния свят и на други светове, които сме посещавали за да трупаме опит. Всички тези енергийни способности са кодирани в нашата душа и са част от нас. Причината всеки човек да не ги е проявил все още, са условията, в които живеем. В книгата „Пътеводител за духовно развитие“ съм изброил повечето причини. Тук ще засегнем една от основните, а именно количеството енергия, с която разполагаме.

Колкото повече работим със себе си на енергийно ниво и се пречистваме от всичко старо и ненужно, толкова по-голямо количество енергия сме способни да пропускаме през себе си. Когато това се случи, ние сме в състояние с всеки изминал ден да завихряме все по-голямо количество енергия. С увеличаване на нашата енергийна пропускливост и умелото ни използване на енергията с добронамерена цел ние ще сме в състояние постепенно да я мултиплицираме. Така постепенно ще нараства енергията, с която разполагаме в живота.

Енергийните способности се отключват, когато разполагаме с нужното количество енергия, за да ги проявим. Представете си една крушка от 100 вата, за да светне тя се нуждае от определено количество енергия. Сега държите в ръцете си крушка от 10 хиляди вата, за да може тя да светне и да заблести с цялата си красота, тя се нуждае от много повече енергия. Същото е и при хората, сега те проявяват тези умения и способности, за които им стига енергията. Колкото повече напредват и се развиват на духовно-енергийно ниво, като постепенно се пречистват на всички нива и мултиплицират енергията, с която разполагат, толкова повече способности ще отключват в себе си.

Човечеството и всичко живо е на прага на огромна промяна, която ще даде възможност на човечеството да се докосне до много по-голямо количество енергия от досега, това ще позволи на хората, които са работили със себе си на енергийно ниво да отключат своя потенциал от дарби, способности и умения, а за тези, които са останали роби на своите товари и рани от своето минало, те ще започнат да ги преживяват още по-болезнено, защото енергията допълнително ще ги обостря и ще е все едно да поръсите рана със сол. Затова е нужно всеки един да осъзнае важността от това, да работи със себе си на енергийно ниво и да действа, защото всичко е в нашите ръце и промяната на глобално ниво тече с пълна сила и няма никакво намерение да ни чака. В книгите „Подготви се за новото време, в което човечеството навлиза“ и „Пътеводител за духовно развитие“ споделих знание, техники и медитации, с които можете да извървите пътя на вътрешно пречистване, а в книгата „Моят път на духовно просветление“ споделих моя личен път по него.


Препоръчани книги:

        

Добавете коментар


Защитен код
Обнови