Колективна онлайн медитация за прочистване и хармонизиране на енергийното поле около България

(Всеки Понеделник, Сряда и Неделя от 22:00ч.)

 

Вече трета година всеки Понеделник, Сряда и Неделя българи от цял свят вземат участие в провеждането на колективна онлайн медитация за България, която цели по едно и също време да обедини енергията и силите на всички добронамерени същности с чисти сърца, които копнеят за един по-добър свят за живеене. Всеки Понеделник, Сряда и Неделя от 22:00ч. до 22:30ч. ние се обединяваме, за да излъчим колективно своята любов към България, която цели да я прочисти и хармонизира на енергийно ниво като по този начин тласнем промените на физическо ниво, които ще доведат до един по-добър живот. Заедно можем да променим света към по-добро, НЕКА ГО НАПРАВИМ!

Как мога да взема участие в колективната онлайн медитация:

ВАРИАНТ 1: Ако използвате Winamp, свалете този файл  на своя компютър и го стартирайте. Моментът, в който сървърът бъде активиран ще може да се свържете с него и аудио сигналът ще тръгне.

ВАРИАНТ 2: Натиснете бутона "Play" на плеъра под този текст и изчакайте ауди сигналът да тръгне.

НОВО: Вече хората със Смартфони могат да слушат медитациите и от своите телефони. Свалете приложението и го стартирайте няколко минути преди медитацията.

ВАЖНО: Който и от трите варианта да изберете, за да участвате в колективната онлайн медитация имайте предвид, че сървъра се стартира в 21:50ч. Ако преди това се опитате да го стартирате той няма да бъде активен, затова е нужно да изчакате да стане 21:50ч., за да стартирате медитацията, която ще започне в 22:00ч.

ИЗВЪНРЕДНО: Ако плеъра откаже по някаква причина отворете този линк и използвайте плеъра, който ще ви се зареди.

Започваме точно в 22:00ч. с времетраене от 20 до 30 минути.

 Сървърът ще се активира всеки Понеделник, Сряда и Неделя в 21:50ч., с пускането на музика в интервала от 21:50ч. до 22:00ч. Ако в този диапазон не чуете музика, ви съветвам следното:

- Ако използвате Winamp програма за приемане на сигнала, свалете отново файла от winamp иконата по-горе и я стартирайте.

- Ако използвате Плеъра в тази страница, тогава я затворете изцяло, след което я отворете наново или натиснете бутона "Refresh". След това натиснете бутона "Play" на плеъра, за да се включите в колективната медитация.


НОВИНИ: Всяка Неделя по време на редовните ни практики провеждаме КОЛЕКТИВНА МОЛИТВА ЗА БЪЛГАРИЯ


Ако за първи път попадате на тази съвместна инициатива, можете да прочетете повече за нея на: ОБЕДИНЕНА БЪЛГАРИЯ

или

ни последвайте във Facebook:


Ползи от участието в колективна медитация:

 • Заедно сме способни да излъчим много повече енергия отколкото ако всеки един от нас самостоятелно медитира. Обединението води до мултиплициране и завихряне на по-голямо количество енергия; 
 • Участвайки в излъчването на толкова силен положителен енергиен заряд знайте, че енергията ще се върне към всеки един от участвалите в колективната медитация. Цялата енергия, която излъчваме в своето ежедневие със силата на бумеранг се връща винаги към нас. По този начин, помагайки за общото благо, помагаме и на себе си; 
 • Можете да използвате енергията, която протича през вас за вашето изцеление и за прочистване на енергийните ви центрове. Нужно е само да дадете намерение в началото на практиката: “Нека енергията, която протича през мен, да ме изцели на всички нива и тела, и ме подпомогне в освобождаването от всичко старо и ненужно. Така да бъде. Амин”; 
 • С общи усилия ще спомогнем за прочистването на енергийното поле около България. Нужни са много повторения това да се случи, но колкото повече се увеличават участниците в общите сеанси, толкова по-бързо ще се справим, завъртайки колелото на живота да се върти в положителна посока; 
 • Ще възстановим естественото функциониране на един от основните енергийни центрове на земята, което ще даде отражение на цялата земя и всичко живо по нея; 
 • Животът в България ще се подобри благодарение на обединението ни, това е един прекрасен начин да покажем с личния си пример на останалите народи по света на какво са способни, ако съумеят да се обединят; 
 • И още много други ползи, които сами ще забележим всички в процеса на практиката.

Предай нататък

Приятели, разчитаме на вашата подкрепа в разпространяването на тази инициатива. Има много хора по нашите земи, които ще приемат присърце тази кауза. Това е така, защото сърцата им ще им подскажат, че това е част от техния път. Ние сме като многобройни войни на светлината, които имаме нужда да започнем да се обединяваме в общи каузи, за да можем да възстановим баланса. Милиони други хора редовно излъчват негативна енергия, която се наслоява в пространството около нас, без дори да си дават сметка за това. Заедно можем да променим това. Нека не насилваме никой да се присъедини в нашата кауза, а да им дадем избора те сами да вземат това решение, но за да се случи това, първо е нужно да ги запознаем с инициативата. Всеки сам не е в състояние да разпространи информацията, така, че да достигне до всички добронамерени хора с чисти сърца, готови да помогнат, но всички заедно можем да го направим. Предай нататък с Любов. БЛАГОДАРЯ ВИ!


Често задавани въпроси:

 • Защо понякога усещам осезаемо енергията, а други път не? – Защото не винаги провеждаме една и съща практика. Когато работим целенасочено в посока зареждане на пространството около България с чиста безусловна любов, тогава през всеки един участник преминава много голямо количество енергия, която се усеща осезаемо от по-сензитивните. Но когато работим целенасочено върху трансформиране на негативната енергия около България в положителна, тогава през нас преминава по-малко количество енергия, и сравнено с другия тип практика може да ви се стори, че нищо не се е случило, но това не е така. Вярвайте в успехите, които постигате.

 • Никога не съм медитирал/а, ще се справя ли? – Медитацията, която провеждаме е основана предимно на визуализации чрез, които насочваме енергийния поток, който потича през нас. Много често вие го правите несъзнателно в своето ежедневие, докато по време на нашата практика обединяваме енергия и сили осъзнато и целенасочено с обща посока и цел. Всеки един човек е в състояние да се включи, няма ограничения.

 • Мога ли да участвам в колективната медитация без да слушам записа? – Когато нямате възможност да участвате онлай слушайки записа вие пак може да вземете участие. В точния час се отпуснете и дайте намерение божествената енергия и чиста безусловна любов да потече през вас и да се влее в колективния поток за прочистване и хармонизиране на енергийното поле около България. Помолете вашият духовен екип да ви закриля и напътства по време на практиката. За вас е важно да визуализирате как всички участници сме се хванали за ръце в кръг и обединяваме енергията си с намерение да прочистим енергийното поле в България и около нея в чиста безусловна любов. И да изградим мощен непробиваем енергиен щит, който да ни пази и закрия от всякакви зли сили. Ако вече сте участвали в предишни медитации, си спомнете как те са протичали и ги пресъздайте отново. Или поддържайки фокуса върху кръга, който образуваме всички заедно обединени в едно, оставете вашия духовен наставник, учител, ангел хранител и висш Аз да ви водят по време на практиката в продължение на 30мин.

 • Има ли изградена енергийна защита, която да ни пази? – Погрижил съм се за това, канала да бъде защитен от външни влияния. И все пак ако все още във вас напира желанието да почувствате сигурност ви съветвам да помолите архангел Михаил да ви обгърне със своите крила, които излъчват мека и ефирна бяла светлина изградена от чиста безусловна любов. Представете си как той застава зад вас и ви обгръща целия със своите крила. Помолете го да опази вашата енергия, непозволявайки недобронамерени сили да се възползват от нея. Може да прочетете повече информация за това, как да изградите енергиен щит около себе си тук: http://shirinan.com/statii/197-izgrajdane-na-energien-shit и тук: http://shirinan.com/citati/kniga-4/260-izgrajdane-na-energien-shit-2

 • Какво да правим ако:

  1) Прекъсване на аудио връзката по време на медитация. В такава ситуация ви съветвам да не бързате да прекратявате практиката. Първо заредете наново страницата или аудио файла и вижте дали връзката ще се възстанови. Ако това не се случва, изчакайте няколко минути преди да прекратите окончателно практиката. Ние ще направим всичко възможно сигналът да бъде възстановен в най-скоро време. Ако повредата е вследствие на независещи от нас причини, тогава това веднага ще бъде оповестено във Фейсбук и в Сайта.

  2) Прехвърляне лимита на сървъра. Ако ви изпише съобщение, че не можете да се свържете поради изчерпан лимит, навярно всички образно казано канали за връзка са заети и няма свободен такъв, към кой да се свържете. Забележим ли, че това се случва, ще се постараем да осигурим в най-скоро време по-мощен сървър, за да може да участват повече хора в инициативата.

  3) Смущение на сигнала. Ако сигналът не е чист и често прекъсва, тогава намалете звука и се отпуснете. Дайте намерение да се включите в колективната медитация, като помолите своя духовен екип да ви води по време на практиката. Самата мисъл и желание да участвате в колективната медитация ще ви свърже с обединения поток енергия. Ако вече сте участвали в предишни медитации, си спомнете как те са протичали и ги пресъздайте отново.


  ПОСЕТИ ОСНОВНИЯТ САЙТ

  ОТЗИВИ

  ОЩЕ ОТЗИВИ

  Абонирай се да получаваш актуална информация, относно всички инициативи и семинари, които организираме

  ЗА ВРЪЗКА С НАС