Споделете своя опит с останалите

Всички хора (души) сме уникални сами по себе си, но в същото време често съдбата и пътищата ни си приличат много. По този начин се дава възможност, на хора със сходни пътища (съдби), да споделят своя опит помежду си и така взаимно да са опора един за друг. Споделеният опит е безценен, той е много по-ценен и от златото, защото спестява време живот на душата и помага изключително много на хората да преодолеят по-лесно изпитанията в своя живот. Трите най-ценни ресурса на Земята, с които разполагаме, са ОПИТ, ВРЕМЕ и ЕНЕРГИЯ. Когато ние споделяме своя опит помежду си по този начин ние пестим време, съхраняваме енергията си и в същото време обогатяваме своя опит с опита на останалите. Когато споделяме, ние даваме най-ценното, което може да дадем на друго човешко същество, разбира се заедно с любовта. Затова всяко споделяне е нужно да бъде подплатено с любов, тогава можете да бъдете сигурни, че сте дали най-доброто от себе си.

Бог ни е създал с Любов и едно от малкото неща, които “изисква“ от нас, е да изживеем живота си с любов. Нека не забравяме, че всички ние сме едно цяло и когато помагаме на останалите, ние всъщност помагаме на себе си. Един ден, когато всички хора на Земята са щастливи, тогава няма да има сила, която да помрачава деня ви, защото енергията на цялото ще ви окрилява. Сега хората масово са мрачни и това повлиява на всеки един човек. Колкото и да се стремите да светите като ярко слънце, излъчвайки любовта, която носите в себе си в даден момент, когато се чувствате изтощени (изморени) и енергията на цялото ви достигне, тогава ще усетите общото колективно съзнание на цялото проектирано върху себе си. Нека заедно се подпомагаме като споделяме своя опит помежду си и направим света по-добро и светло място за живеене.

В този раздел давам възможност на всички хора, които има какво да споделят, да го направят. Напишете своята история и ми я изпратете на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. или чрез контактната форма и аз ще я кача в този раздел и разпространя, за да достигне до повече хора. Ако искате да останете анонимни, ще уважа вашето желание, но моят личен съвет е да застанете с името зад думите си, защото по този начин ще дадете възможност на хора, със сходен на вашия път, да се свържат с вас и по този начин взаимно да се подпомагате в делата. Обединени сме несломими и способни на всичко! По този начин изпитанията на живота се преодоляват много по-лесно.

Много хора, след като са прочитали мои книги, са се свързвали с мен и са споделяли, че пътят им е много сходен на моя и са припознали себе си в книгите. И знаете ли, тези хора не са никак малко, но когато разговарям с тях те ми казват, че не споделят с останалите своите преживявания, защото около тях няма хора, които да ги разберат. Когато чуеш това изречение от много хора, е нормално да се запиташ какво мога да направя, за да помогна на тези хора да се открият и да започнат да се подпомагат взаимно. Понякога човек има нужда просто да сподели своя опит и да бъде разбран от отсрещната страна. Не е много нали, но когато пред нас стоят хора, които са далеч от духовното осъзнаване и разбиране за живота от нашето собствено, тогава въпреки, че има на кого да споделим своите преживявания, навярно те няма да бъдат истински чути и така отново ще останем неразбрани.

Ето затова ви давам възможност да споделите своя път (опит) в една или няколко статии. Изпратете ми я и аз ще я разпространя. Така хората, които я прочетат и припознаят себе си във вашите думи и опит, ще са вашите сродни души, с които ще можете да започнете да обменяте и споделяте своя опит помежду си. Нека споделим най-ценното, което притежаваме с останалите, а именно нашият опит и нека той като ярко слънце огрява пътя на останалите и им помага да виждат ясно изпитанията по него и така с лекота да ги преодоляват, благодарение на вашия споделен опит!

Нека го направим и взаимно се подпомагаме по земния път на развитие!

Очаквам вашите писма на емейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. или чрез контактната форма

Бъдете благословени със светлина и любов и я раздавайте, защото семената се множат само когато се посеят в плодородна почва!

Коментари  

#1 Емил бонев 29-04-2018 15:13
Започнах преди девет години да се занимавам с йога. Бях абсолютно начинаещ но вложих простата формула - вяра и любов. Ежедневните ми занимания постепенно развиха у мен духовност и чак след това дойде усещането за енергии в мен и около мен. Просто при изпълнение на асаните съчетах дишане движение и внимание и се получи. Сега имам увереност в собствените сили и като Деян усещам колко просто и гениално е устроен света. Трябва ни воля за безусловна любов.
Цитиране

Добавете коментар


Защитен код
Обнови