Подкрепи ме

Здравейте, казвам се Деян Раднев – Ширинан. В този живот преминах през много изпитания, които ми помогнаха да прогледна и да осъзная потенциала, който всеки един човек носи в себе си. В настоящия момент малцина са тези, които са успели да го проявят, защото той е обгърнат (скрит) от воала на целият битовизъм, негативизъм, стереотипите и моделите, които сме придобили от обществото, в което живеем, както и от енергийните товари, които сме пренесли от наши минали животи. По този начин те ни пречат да видим своята истинска същност и да я опознаем. Веднъж опознали я, всеки един ще разбере, че ние контролираме събитийността в живота ни, а не тя нас. Загубили сме връзката с душата и тялото ни, и под "тяло" нямам предвид само физическото, а и енергийните ни тела, които са също толкова важни и значими, колкото и физическото ни тяло. Без връзката с тях и душата как бихме живели пълноценен живот, в който сме в своята цялост и пълнота? Сега живеем живот на сляпо, в който мнозина дори не подозират какъв огромен потенциал се корени в техните собствени сърца. Та ние дори не знаем от какво се нуждае физическото ни тяло, което можем да усетим със сетивата, а какво можем да кажем за нашата душа и нейните желания. Знаем ли защо тя избра да се въплъти в това физическо тяло, в това семейство, в тази държава и в това социално и физическо положение? Каква е нейната мисия и за какво мечтае?

Ние сме Божествени същности и притежаваме Божествени характеристики, с които имаме потенциала да творим и да претворяваме. Този потенциал е заложен във всеки един човек, без изключение, но все още са малцина тези, които успяват да се откъснат от матрицата и да го проявят. Затова се чувствам призван да споделя с вас своя опит, който придобих по пътя на моето лично прочистване, хармонизиране и израстване. Написах книги, в които споделих своя опит, който придобих по пътя към светлината, към любовта, към Бога вътре в нас, познат още с името "душа".

В книгите описвам как хората могат да открият корена на своите товари, слабости и нечистотии, и с помощта на любовта, прошката и благодарността да се освободят от тях и да позволят на светлината и любовта да се изразяват свободно през тях. Защото само една чиста душа, ум, душа и тяло е в състояние да прояви Бог в най-висшите му аспекти на съществуване. Ние сме в състояние да проявяваме любовта и светлината, която носим в себе си, във всеки един миг от живота ни, независимо в какви обстоятелства сме потопени. Всеки един човек може да шлифова себе си до такава степен, че да не позволява повече на негативните модели да го контролират и да придобие пълен контрол над своя живот, за да го изживее не така, както е заложено от обществото, семейството и приятелите, а по начин, за който копнее сърцето му. Защото всеки един от нас носи своите мечти и цели, но не винаги им обръща внимание защото му се струват невъзможни и не вярва в тяхното изпълнение. Моята цел е да ви покажа, че щом носите мечта в себе си, вие имате целия ресурс от опит, знание и енергия да я реализирате в живота си. Вярвам във всеки един от вас и ще съм безкрайно щастлив, ако успея да ви помогна и вие да повярвате в себе си.

Във времената, в които живеем, сме залети от информация и ако искаш да достигнеш до хората, се изисква и финанси за реклама и разпространение. Имам голямо желание да се преведат и озвучат книгите на руски и английски език и да се качат за свободно четене и слушане, така знанието ще достигне до много повече хора. Нужни са средства за популяризирането на колективните медитации за прочистване и хармонизиране на енергийното поле около България и за нашето лично пречистване и свързване с Бог (цялото), както и за поддръжката на наетия радио сървър, от който се излъчват медитациите. Имам огромно желание да разпространя видео клиповете, които правя и споделям свободно с вас в моята Фейсбук страница "ШИРИНАН" и в моя YouTube канал. Самите клипове имат нужда от обработка, за да се изрежат важните въпроси и да се публикуват и разпространят само те в социалните мрежи, за да са по-лесни за откриване и достъпни до колкото се може повече хора.

Призовавам всички добри хора, които припознават себе си в написаното и усещат в сърцето си порива да помогнат, да го направят. Независимо дали това ще е с дарение на пари или като разпространявате знанието в социалните мрежи и помогнете то да достигне до колкото се може повече хора. Колкото повече хора заедно успеем да пробудим, толкова по-силна ще става светлината около нас и в живота ни. А там, където има светлина, красотата на живота се разкрива пред нас. Може да се намираме в най-приказната и красива гора, но ако сме потопени в мрак, ние не бихме могли да се насладим на безценната красота на слънцето, пронизващо клоните на дърветата, птичките, цветята, цъфналите дървета, красиви животни и кристалите, които отразяват слънчевата светлина.

Нека заедно разпространим светлината и любовта на Бог чрез делата ни и сътворим един по-светъл и хармоничен свят изграден от Любов.

НАПРАВИ ДАРЕНИЕ ЧРЕЗ:  

БАНКОВА СМЕТКА
Име: ШИРИНАН ЕООД
IBAN: BG66RZBB91551007737898
BIC: RZBBBGSF
Основание: ДАРЕНИЕ


 PAYPAL

 


Пощенски превод през ЕКОНТ или СПИДИ:

За целта е нужно да отидете до близък до вас офис на еконт и да кажете, че искате да изпратите пощенски превод до:
Град: Варна
Офис еконт: Варна Левски
Офис Спиди: Варна, Васил Ставрев 2
Име: Деян Раднев
Телефон: 0883326981


Чрез EPAY и касите на EASYPAY:

Клиентски номер (КИН): 1138797503

 

Заедно можем да направим света по-добро място за живеене!

Ако имате въпроси може да се свържете с нас.

Гост Автор

Последвай ме във

Абонирай се