ПРОМОЦИЯ: Книги на духовна тема и Кристали

ПРИ ПОРЪЧКА НА КНИГИ НА СТОЙНОСТ НАД 99 ЛЕВА ПОЛУЧАВАШ ПОДАРЪК ЕНЕРГИЙНО ЗАРЕДЕН КРИСТАЛ ПО ИЗБОР НА СТОЙНОСТ ДО 40 ЛЕВА.
(+Безплатна доставка) 

► Може да избереш своя кристал подарък от сайта www.kristalite.com като това може да бъде всеки кристал от сайта на стойност до 40 лева. Харесай си кристал, виж неговия номер и напиши този номер в коментар на поръчката, че желаеш това да е твоят подарък. Избери си кристал - https://bit.ly/2Fqzrmi

► Поръчай от тук: Книгите на Ширинан
 
► Повече информация за енергийно заредените кристали прочети тук: Магията на кристалите
 
► ПРОЧЕТИ ОТЗИВИ ЗА КНИГИТЕ: Отзиви
 

~~~~~~~~~~ Информация за книгите ~~~~~~~~~~
 

► МОЯТ ПЪТ КЪМ ДУХОВНО ПРОСВЕТЛЕНИЕ
Време е да си спомним, че светът, в който живеем и реалността, в която сме потопени, не са подвластни на случайността, а на нашия собствен творчески импулс. Преди много, много време, когато слязохме за първи път на Земята, във все още ефирни тела, за да опознаем своите творения, толкова много ни хареса, че силно пожелахме да сътворим по-плътни тела със сетива, които са в състояние да преживеят и опознаят в още по-голяма дълбочина материалния свят. С голяма смелост, подхранвана от любовта на Бог, ние постигнахме целта си, но заплатихме висока цена. Цената да забравим своята истинска същност. Колкото повече навлизахме в материалния свят, толкова повече губихме връзката с духовния свят и постепенно започнахме да възприемаме своите творения като единствената реалност. Забравихме за безграничните възможности, които всеки един от нас притежава. Забравихме, че участвахме в сътворението на целия ни заобикалящ свят и постепенно станахме подвластни на неговите правила, които самите ние сътворихме. От пастири се превърнахме в агнета, които не смеят да напуснат ограниченията на собствената си кошара, която така старателно изградихме. Време е да се пробудим за своята истинска същност и да се освободим от всички ограничения, които ни пречат, да разтворим криле и да полетим, защото за нашия дух ограничения не съществуват!
Цена: Книжен вариант - 17лв. / Електронен вариант (PDF) 14лв.
Прочети повече за книгата тук / Прочети откъси от книгата / Поръчай онлайн.


 

ПОДГОТВИ СЕ ЗА НОВОТО ВРЕМЕ, В КОЕТО ЧОВЕЧЕСТВОТО НАВЛИЗА - Практически наръчник
Човечеството се намира на прага на нова епоха, която коренно ще промени съвременния начин на живот. Ще има хора, които с широко отворени сърца ще приемат новото, което предстои, но ще има и такива, които с промените ще се борят. От редовете на тази книга ще разберете защо е нужна тази промяна и в какво ще се изразява тя. Ще научите как да се подготвите за нея и какво ще се случи ако посрещнем промените неподготвени. На тези въпроси и на още много други ще откриете отговорите тук, които целят да отключат неограничения потенциал, който е заложен във всеки един човек. Съвременните хора са забравили за цялото богатство и палитра от способности, с които Бог ни е Благословил. Тепърва предстои да преоткрием и доразвием Божествения потенциал посят във всеки един от нас и за всичко това ще ви помогне този духовен наръчник за еволюционно развитие.
Цена: Книжен вариант - 17лв. / Електронен вариант (PDF) 14лв.
Прочети повече за книгата тук / Прочети откъси от книгата / Поръчай онлайн.ЖИВОТ НА СВЕТЛО - Да изкореним злото от себе си
“Живот на светло” е книга, която цели да ви покаже изхода от тунела, в който много хора са навлезли дори без да знаят за това, като внесе повече светлина в живота ви и покаже, че не винаги всичко е такова, каквото изглежда на пръв поглед. Ежедневно хората минават през многобройни изпитания в своето ежедневие без да си дават ясна сметка, защо им се случва всичко това. За всяко нещо си има причина и тази книга ще ви помогне да я откриете. Когато хората прогледнат и успеят да излязат от тунелите, в които мнозина сега се намират, тогава светът ще бъде много по-различен от сега. Хората ще бъдат добронамерени едни към други, без да мислят никому лошо. Обединени в едно ще постигаме все по-големи успехи, с които сами себе си ще смайваме от резултатите, които заедно постигаме. Очаква ни светло бъдеще, за което сега сърцата ни копнеят. Кога ще се случи това, зависи изцяло и единствено от нас. Всичко е в нашите ръце.
Цена: Книжен вариант - 17лв. / Електронен вариант (PDF или ePub) 14лв. 
Прочети повече за книгата тук / Прочети откъси от книгата / Поръчай онлайн.


ПЪТЕВОДИТЕЛ ЗА ДУХОВНО РАЗВИТИЕ - Практически наръчник за изцеление на душата и тялото
Да бъдеш духовен човек означава да се стремиш да опознаеш и разбереш в дълбочина божествения смисъл на всичко, което те заобикаля. Нищо в живота на хората не се случва случайно и има своя дълбок замисъл, целящ да ни научи да усвоим палитрата от земни уроци, помагайки ни все по умело с енергията да боравим. Пътят на духовността отвежда човек до неговата истинска същност, помагайки му да си спомни своето величие, което се корени в неговия безсмъртен дух пазещ цялото познание за всички негови отминали животи. Тази книга ще ви помогне да погледнете върху живота си по един нов начин, помагайки ви да се освободите от всички свои слабости, които като тежък товар навсякъде със себе си носите. Ще ви научи осъзнато и целенасочено да използвате както своята енергия, така и енергията, която произлиза от Земята и Вселената. Ще ви провокира да си спомните своята мисия, с която сте дошли на Земята.
Цена: Книжен вариант - 17лв. / Електронен вариант (PDF или ePub) 14лв. 
Прочети повече за книгата тук / Прочети откъси от книгата / Поръчай онлайн.


ДА ОТКРИЕШ ЩАСТИЕТО ВЪТРЕ В СЕБЕ СИ - Част от поредицата да погледнеш на живота от високо
Щастието в живота на хората не е привилегия, а е въпрос на личен избор. Мнозина търсят щастието вън от тях и не го намират, а ако го намерят, то е мимолетно и не е цялостно. Това е така, защото щастието се намира вътре в нас, във връзката с нашата истинска същност. Заобикалящият ни свят е отражение на нашето вътрешно състояние. Каквото е вътре, такова е и отвън. Когато човек преоткрие щастието вътре в себе си, тогава той го излъчва с цялата си същност и така той го проектира в живота си. Да бъдеш в хармония със себе си и със заобикалящата те среда е най-голямото щастие, което човек може да изживее тук на земята, но за да го постигне, е нужно да го заслужи със своите вяра, мисли и дела. Освободете се от всички рамки и ограничения и си позволете да погледнете на живота от високо. Това ще ви помогне да преоткриете щастието вътре в себе си.
Цена: Книжен вариант - 17лв. / Електронен вариант (PDF или ePub) 14лв. 
Прочети повече за книгата тук / Прочети откъси от книгата / Поръчай онлайн.


ИСТИНАТА ЗА ПАРИТЕ - Част от поредицата да погледнеш на живота от високо
Разликата между богатите и бедните хора е в начина им на мислене и отношение към парите. Богатите хора постигат своето богатство първо в мислите си, а след това, дори несъзнателно захранвайки го с енергия, те го проектират в живота си, докато бедния човек поддържа образа на такъв в съзнанието си. Така, каквото и да прави в живота, той самият спира финансовия поток да тече свободно към него. Тази книга ще ви научи как да изградите съзнание на богат човек и ще разкрие забулени тайни за това, как можете да мултиплицирате всички свои налични финансови средства. Тук не става дума за умения по икономика, а за Вселенски закони, който управляват финансовия поток и който умело ги използва, той е в състояние да привлече всички необходими средства, от които има нужда.
Цена: Книжен вариант - 17лв. / Електронен вариант (PDF или ePub) 14лв. 
Прочети повече за книгата тук / Прочети откъси от книгата / Поръчай онлайн.