Зимна промоция и награди

От 12 до 31 Декември или до изчерпване количеството подаръци. Всяка поръчка на пълния комплект от 7 книги, на обща стойност от 120 лева, е придружена от три подаръка и безплатна доставка. Подаръците са: 

  • Енергийно заредени кристалчета от розов, син, оранжев и млечен кварц;
  • Ененргийно зареден диамант хъркимър;
  • Оргонит сърце направен с енергийно заредени кристали за по-ефективно трансформиране на негативната енергия.

Научи повече за енергийно заредените кристали тук: МАГИЧЕСКАТА СИЛА НА ЕНЕРГИЙНО ЗАРЕДЕНИТЕ КРИСТАЛИ

 

 УЧАСТВАЙ В КОЛЕДНО-НОВОГОДИШНАТА ИГРА ЗА НАГРАДИ

За целта е нужно да насочиш вниманието си към своето сърце и да изразиш огромната си любов под формата на новогодишно благопожелание, което е насочено към цялото човечество. Използвай своя енергиен заряд и го изпрати до всички хора по света чрез своето пожелание към тях. Нека заедно сътворим една много голяма светла вълна от любов, която да изкорени болката, злобата и тъгата от сърцата на хората и на тяхно място вкореним силна вяра и любов.

За да вземеш участие е нужно да публикуваш пожеланието си тук: във Фейсбук кампанията в страницата ШИРИНАН, където е обявена инициативата и двамата, които съберат най-много реакции (лайкове + коментари) до Коледа и Нова година, ще спечелят пълният комплект от 7 книги + подаръците към тях. Пожелавам ви светли и много щастливи празници и нека заедно посеем доброто в сърцата на всички хора по света.

Първият печеливш ще бъде обявен на 25-ти Декември, а вторият на 1-ви Януари. Успех и нека любовта ви вдъхнови да докоснете много сърца, които да откликнат на вашата любов!

 

ПОРЪЧАЙ

Благодаря ви, че ви има и че заедно правим света по-добро място за живеене!