Курс: Отвъд Илюзията

Извърви заедно с мен Пътя към своето Божествено АЗ

Здравей светлоносецо, навярно дълбоко в сърцето си усещаш, че Земята и цялото човечество се намират на прага на голяма промяна, която има за цел да издигне вибрационните честоти на целия земен живот, така че Земята и всичко живо по нея да заживеят в мир, хармония и баланс помежду си. Новата Земя ще даде възможност на човешките души да разгърнат своя Божествен потенциал, който тлее във всеки един от нас, но за да се случи това е нужно всеки един осъзнато да избере пътя на новата Земя и да е готов да положи усилия да го извърви. Казвам усилия, защото този път не е лек. По него се изисква да акумулирате енергия, мъдрост и смелост, за да сте в състояние да се изправите очи в очи със своите най-тъмни кътчета, които носите дълбоко в своето подсъзнание. Ако не сте подготвени за тази среща, тогава рискувате мракът отново да завладее ума, сърцето и делата ви.

В повечето случаи човек не осъзнава, че в себе си носи мрак под формата на потиснат гняв, емоции, чувства и непроявена енергия. Това, че тези енергии са неосъзнати не означава, че те не оказват влияние на нашия живот. Истината е, че тъмните кътчета, които носим в себе си, са в основата на всички наши болести, страхове, болезнени емоции, илюзорни вярвания и разрушителни действия, които често съпътстват живота ни. Всичко това вкупом блокира импулсите на Източника да се изразяват свободно през нас и така сме започнали да страдаме по безброй много начини на физическо, емоционално, ментално и душевно ниво. Докато продължаваме да потискаме части от себе си, никога няма да бъдем цялостни, а за да изразим безграничния потенциал, който носим в себе си е нужно да бъдем отново цялостни. Именно затова е толкова важно да спрем да бягаме от тъмните кътчета, които сме потиснали надълбоко в нас.

Част от тъмните кътчета в нас сме сформирали наскоро, но други носим в себе си от самото зараждане на нашата душа. Това прави срещата с тях много болезнена и опасна, ако не си подготвен с нужното знание и енергия, за да устоиш на вътрешната буря, която се преживява в тези моменти. Ако се срещнеш неподготвен с мрака в себе си, тогава той умело ще те провокира да изпиташ отново своите най-големи страхове. Това неизбежно ще задейства егото и от там ще сте изправени пред два избора. Единият е да избягате отново, като потиснете всичко, което усещате или в другия случай ще изберете да се борите с него като се опитвате чрез контрол да го промените. И двата пътя ви гарантират, че вместо да осветите своя собствен мрак, вие ще го задълбочите.

Всичко, което в момента се случва на глобално ниво и всичко, което предстои да се случва, има за цел да изкара на повърхността потиснатия мрак на колективно ниво, за да може Земята и човечеството малко по малко да го отработят и освободят. Няма как Земята да издигне своите вибрационни честоти, докато не се отърси от всичко старо, което я е закотвяло досега на ниски вибрационни честоти. Човечеството взема много активно участие в тези процеси и тези, които се осмелят да извървят този път индивидуално, преди да бъдат въвлечени в общото колективно освобождение, ще имат възможността да се срещнат очи в очи със своите слабости в една по-спокойна и подкрепяща ви среда. Ако съумеете да осветите своя вътрешен мрак, преди той да се е проявил на колективно ниво, тогава ще сте в състояние в разразилата се буря да запазите покой. Този покой ще е необходим за всички останали души, които преживяват ужаса, болката и страха, които външните събития ще провокират в тях.

Докато следвате своя вътрешен път на просветление ще придобиете опит, който ще помага на останалите души, които предстои да преминат през своя мрак, но не доброволно, както сте избрали вие, а вече провокирани от всички катаклизми, финансови и геополитически кризи, които човечеството предстои да изживее на колективно ниво. Докато сега хората имат възможност да избягват срещата със своя вътрешен мрак, то в идните години, когато животът няма да е толкова спокоен, човек няма да има избор, защото Земята ще отприщи събития, които отразяват колективния мрак на човечеството, а той от своя страна ще докосва и провокира потиснатия мрак, който всеки един човек носи в себе си. Преминете ли през своя вътрешен мрак, преди той да се е проявил на глобално ниво, тогава вие ще сте здраво захванати за земята бъдейки мощен фар за всички останали, които се намират в разразилата се буря.

В тези процеси хората ще се разделят основно на две групи. Едните ще се борят с промяната и ще останат в капана на собствените си ограничения. С повишаването на енергията ще им се даде възможност сами да сътворят и преживеят с още по-голяма сила всички страхове и ограничаващи модели, които носят в своето съзнание, под формата на мисли, емоции, чувства, действия, убеждения и вярвания. Курсът е насочен към втората група хора, които осъзнават необходимостта от промяна, която е нужно да направи всяко живо същество на Земята, ако цели да се приспособи към новите, по-високи вибрационни честоти. Всичко това ще доведе до безброй много благословии, за които ще говорим подробно в групата.

Време е хората да се отърсят от цялата болка, гняв, страхове и ограничаващи модели в своето съзнание, за да позволят на Божествения импулс да се изразява свободно чрез тях под формата на Светлина и Любов. Само така ще сме в състояние да сътворим един нов, по-съвършен и хармоничен свят на съществуване. Сега всички тези ограничения, които носим в съзнанието, пречат на Божествените импулси да се изразяват свободно чрез нас.

В този курс ще споделя с вас целия опит, знание и енергия, които придобих по моя личен път на осветяване на вътрешния ми мрак, като заедно с това ще съм до вас, докато вървите по своя собствен път на вътрешно просветление, подготвяйки се за новото време, в което предстои да навлезем. За да го направим е нужно да се подготвим за него, за да може по-високо вибрационните честоти да не ни разрушат. Когато сме чисти проводници на импулсите на Източника, тогава по-високите вибрационни честоти не само няма да ни разрушат, а точно обратното, ще захранят и отключат безграничния потенциал, който нашата душа е натрупала в многобройните свои въплъщения както тук на Земята, така и в други светове на съществуване. За мен ще е чест да ми се доверите и заедно да извървим пътя навътре към своето истинско Аз, там в сърцето, където вече няма борба и разделение, а на тяхно място тържествува Любовта!

Курсът се провежда в затворена Фейсбук група, където ежедневно се провеждат различни занятия под формата на видеа описващи пътя и осветяващи илюзиите по него, онлайн водени медитации, споделени практики и живи излъчвания. Също така може да задавате своите въпроси под конкретни видеа или като нова тема. Цялото съдържание е добре структурирано в категории, така че лесно да можете да се ориентирате, когато имате нужда отново да прегледате стари видеа или да си пуснете водена медитация. Не на последно място, заедно споделяме колективна среда със себеподобни на нас хора, които също желаят да преоткрият своята истинска същност отвъд всички илюзорни ограничения. Да вървиш по духовен път в група свързва душите на едно по-дълбоко ниво, което прави пътя на всяка една душа по-лек, защото вече не е сама по него, дори привидно на външно ниво да изглежда точно обратното.

Няма как да се освободиш от нещата, които сте заровили най-надълбоко в себе си, ако преди това не ги изкарате на повърхността на своето съзнание, за да можете да ги осъзнаете и отработите. Докато това се случва, вие ще ги преживеете отново, до степен, която вие самите позволите, защото болката и дискомфортът, които ще изпитвате, ще са право пропорционални на вашето вътрешно съпротивление. Съпротивлението е задвижено от страха и от невъзможността да се осъзнаят и почувстват истинските принципи на съществуване, а не илюзорните, които материалният свят ни е създал. В тази част от процесите ще мога да ви помогна най-много. За да разберете по-ясно, по какъв начин се проявява илюзията в материалния свят, ще ви разкажа една притча.

„Представете си един човек на име Рай, който е роден в пещера и цял живот е живял в нея, защото страдал от рядко заболяване, което не позволявало да се покаже на дневна светлина. Дори през нощта не излизал на открито, поради страх, че слънцето ще изгрее и ще отнеме живота му. През цялото това време неговото семейство се грижило за него, като му осигурявало нужното количество храна и вода. Един ден неговите родители починали и той останал със запасите от жито и вода, които те му осигурили, преди да починат. Преди да умрат, те му предали цялото нужно знание за това, как през нощта да излиза и да продължи да се грижи за нивите, които са го изхранвали досега. Научили го кога и как да посява житото и как да го жъне. Всичкото това ново знание провокирало страх и несигурност в него, защото досега никога не е имал реален опит със сеитба и жътва. По тази причина, докато имал все още запаси от жито, дълго време отлагал да последва напътствията на своите родители. Един ден Рай осъзнал, че житото е на свършек и с останалото количество няма да успее да изкара годината. Тогава това провокирало нов страх в него, а именно, да не умре от глад.

Колкото повече запасите намалявали, с всеки следващ ден, толкова по-силен ставал страхът в него, докато един ден страхът от глад не станал по-силен от страха от слънцето и така той се осмелил да излезе през нощта от пещерата, за да изпълни напътствията на своите родители. Първите дни обработвал градината, която дълго време буренясвала поради неговите страхове. Било нужно да я подготви за сеитба, защото това били заръките на неговите родители. Реално, той не разбирал истински защо било нужно това да се направи, защото досега никога не е имал реален опит и не е знаел по какъв начин бурените могат да навредят на реколтата. След като неуверено изпълнил всички заръки на своите родители, бил изправен пред поредното предизвикателство, което било да се раздели с половината от своите запаси, за да може да ги посее в земята. Опитайте се да влезете в кожата на Рай, който никога преди това не бил имал реален опит със сеитба и жътва. Да, той знаел, че ако засее житото след време това ще доведе до по-изобилна реколта, но никога преди това не го е правил и нямал реален опит с това. По тази причина в него страхът от загуба бил силен, защото в този момент било нужно да вземе важното решение да се раздели с половината от своите запаси, за да ги засади в земята. Един ден видял предмет в пещерата, който му напомнил за своите родители и за любовта, с която те го обграждали докато са били живи. Този спомен го захранил с допълнителна енергия и му помогнал да преодолее страха от загуба. В този ден той отишъл на нивата и използвал половината от своите запаси, за да я засее.

По лоши стечения на обстоятелствата точно тази година била сушава и дълго време след сеитбата не паднала и капка дъжд. Дните минавали, а сушата ставала все по-голяма. Рай посещавал през всички тези дни градината, за да се увери, че семената ще израстат, по същия начин, както неговите родители са го учили. Ден след ден времето минавало, а семената не покълвали. Страхът в него се увеличил, защото запасите му били силно ограничени. Така, един ден завалял толкова проливен дъжд, че пещерата му се наводнила. Отчаянието го обзело, защото сякаш всичко вървяло против него. Домът му бил наводнен, а семената все още не са поникнали, дори за тройно повече време, отколкото неговите родители са го учили. В този ден на отчаяние взел решение през нощта да излезе от пещерата и да потърси нова земя, където да посее остатъка от своите запаси, за да може да продължи да живее. Така се отправил на пътешествие, в търсене на нов дом, където в близост да има по-плодородна земя. Сами се досещате, че само няколко дни след неговото тръгване семената покълнали и били готови да го дарят с изобилна реколта, която той не успял да ожъне, поради страха и очакванията, които имал в своето съзнание.“

Разказах ви тази притча, за да осъзнаете, че не винаги всичко е такова, каквото изглежда, защото сме свикнали да съдим живота спрямо нашия изминал опит, а той е много ограничен и когато се случи нещо ново, което цели да ни обогати и подпомогне нашето израстване, често това провокира в нас страх, а същият този страх спира притока на светлина и любов да текат към нас. Съществуват Божествени принципи на съществуване, които са част от всеки един от нас, но поради многобройните страхове и илюзии, с които сме се сблъскали в материалния свят, сме ги оградили с високи и плътни стени, които са приглушили тяхната светлина да ни води по пътя.

Пътят е пълен с изпитания, които имат за цел да ви помогнат да се освободите от ограничаващите енергии подвластни на страх и контрол и на тяхно място да се пробудите за новото, което тлее във всеки един от вас като непроявен потенциал. В курса мога да ви помогна с опит, знания, енергия, напътствия и подкрепа, но трябва да знаете, че пътя е нужно да бъде извървян лично от всеки един. Важно е да се осъзнае, че никой друг, освен вас, няма контрол над вашето собствено съзнание и ако искате промяна в живота, тогава е нужно да промените себе си.

Огромен е потенциалът на всяка една светлинна същност, въплътена в човешко тяло, което понякога изглежда невзрачно и слабо, но повярвайте, материалната обвивка крие зад себе си огромно величие, сила, мъдрост и любов, които са отражение на Бог, защото Той ни е създал по свой образ и подобие, въплъщавайки в нас Неговите умения да си служим с енергията и да бъдем творци.

ЗА МЕН Е ОГРОМНА РАДОСТ да ти помогна по пътя на вътрешно просветление, изцеление и пробуждане на БЕЗГРАНИЧНИЯ потенциал, който носиш в себе си! 


 ОТЗИВИ ОТ УЧАСТНИЦИ 

   

УСЛОВИЯ

  • Месечната такса на курса е 60 лева.
  • Заплати 6 месеца и получаваш още един месец безплатно - 360 лева (51 лева на месец).
  • Тествай услугата безплатно за 7 дни без никакви ангажименти. Попитай за тази възможност.

* За повече информация се свържете с нас!
** Може да бъде издадена фактура при желание от ваша страна.

Ако желаете да се включите в курса се свържете с мен чрез контактната форма или на лично съобщение във Фейсбук. Може и по телефона: 0883 326 981, E-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

 

   БЪДЕТЕ БЛАГОСЛОВЕНИ С ИЗОБИЛИЕ ОТ СВЕТЛИНА И ЛЮБОВ!