Съществуват ли злонамерени същности на Земята?

dr_svetla: Най-сърдечно Ви благодаря за този така изчерпателен и изпълнен със Слънчева Истина отговор! А сега, ако ми позволите, бих искала да попитам за нещо, което доста ме притеснява и съм сигурна, че доста хора вече ги смущава този въпрос - става дума за така наречените илюминати/гущери или там както им се казва...Искрено се надявам това, което съм чела тук-там, да е пълна глупост и измислица, която да има за цел само да всява страх и ужас...Все си мисля, че Господ не би позволил на когото и да било да се подиграва с творенията му (с нас)... Деян, моля Ви, да ни кажете, ако сте запознат, каква е ИСТИНАТА за тези прословути същества...ИМА ЛИ ГИ НАИСТИНА? 

Ширинан: Здравей dr_svetla, за жалост или за радост не мога да отрека информацията, която си чела, но искам да внеса пояснение, защото тя се поднася на обществото по начин, който наистина всява смут и страх. Целта на така наречената "недобронамерена" общност е именно това, да всеят страх, чрез които да отклонят и объркат "обикновения" човек от неговия път, но има и едно Но, което искам да обясня. Тези същества, колкото и лоши да си ги представяме в същото време те ни помагат много, тласкат ни да се развиваме напред, те постоянно поставят препятствия по пътя ни, за да го направят по-труден и понякога да изглежда дори невъзможен, това е факт, те правят живота ни по-труден, но именно чрез трудността ние израстваме. Всички изпитания, всички препятствия заложени по нашия път са предизвикателствата, които преодолявайки ги, показваме на Вселената колко силна е Божията Любов, на която всички ние сме проводници, тя е способна да преодолее всяко едно препятствие поставено на пътя ни. Помни, че ти самата избираш дали да се страхуваш от тях или не, ако имаш силна вяра, че Господ те пази и нищо лошо не може да ти се случи, тогава няма от какво да се притесняваш, не позволявай на страха да ти влияе, защото той те изтощава като по този начин енергията ти бива използвана от недобронамерените същества, и не на последно място това те отслабва, а колкото по слаба си, толкова по-лесно тези същности могат да те достигнат като провокират твоите слабости. Ето един прекрасен урок, който да дава възможност на хората да се научат да контролират своята енергия и да не я пилеят, нали затова сме дошли тук на Земята, за да се научим по-мъдро да използваме и мултиплицираме енергията с която Господ ми овластява, учейки се да боравим с нея по нов по-съвършен начин. И те си имат своята роля в уроците, и като всеки един урок имат начало и край. Вярвай, че в живота ти царува мир и хармония и той ще настане.

dr_svetla: До колко са опасни? Надявам се да ме разберете защо питам за такива неща - просто мисля, че е важно да се знае истината и ако те за съжаление се окажат реалност - по какъв начин можем най-добре да се предпазваме от тях, а ако е по силите ни - как да ги спрем? Въобще съществува ли тъмна сила (и съответно тъмни същества) на тая Земя или въобще във Вселената, нещо като противовес на Бога? Благодаря Ви...

Ширинан: Опасни са до толкова, до колкото всеки един им позволи да окажат влияние в живота им. Те ни оказват пряко и косвено влияние в живота ни, ще дам следния пример: Недобронамерените същности оказват много голямо влияние на икономиката в световен мащаб, създавайки условия, в които хората да тънат в глад и нищета, но това предоставя чудесни условия за развитие, за еволюиране, как да се справяш в критични ситуации, как да търсиш нови алтернативи, по-ефективни и т.н. Когато имаме всичко в изобилие, няма как да се научим на тези уроци, колкото и да не ни се иска да признаем, колкото ни вредят толкова ни и помагат. Ще напиша една молитва-намерение, която да си казваш всеки ден като защита: "Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин" ПОМНИ, че подобното привлича подобното и различното се отблъсква, когато искаш да си далеч от злонамерени енергии, излъчвай толкова силна Любов, че нито една злонамерена сила да не е в състояние да те доближи. Изживей живота си с Любов! Бъди Благословена с Любов, Хармония и Баланс!

Повече информация по темата може да прочетете в книгата "ЖИВОТ НА СВЕТЛО - Да изкореним злото от себе си"

Ако имаш други въпроси към мен не се колебай да ми ги зададеш

Добавете коментар


Защитен код
Обнови