Мога ли да правя енергийни практики за защита на цялото семейство?

Ирена Ангелкова-Виячева: Здравейте, моят въпрос е следния. Когато се моля по примера на вашите молитви за енергийна защита ,може ли да моля за защита на членовете на цялото семейство - мъжа ми и трите ми деца. При визуализация всички на едно място ли трябва да си ги представям. Цялото семейство има нужда от постоянна енергийна защита. Моля дайте ми съвет. Благодаря !

Ширинан: Здравей Ирена, въпросът ти е хубав и засяга всички, които са поели по духовен път. Изграждането на енергийна сфера около човек има много по-дълбок смисъл и значение от това тя да те закриля. На нас ни е по-лесно да го наречем енергиен щит, но в същото време то е живо съзнание, което ние самите сътворяваме с енергията, която влагаме в него. Колкото повече енергия влагаме, толкова по-силна и разумна е енергията, която ни обгражда. Винаги когато молим за закрила тази сфера от енергия, тя се активира и ни пази като трансформира негативната енергия насочена към нас в положителна. В книгата “ЖИВОТ НА СВЕТЛО” описах подробно значението на енергийните сфери и тяхната помощ, която ни оказват в живота, споделих и нови техники, с които човек може да изгради и създаде около себе си енергийна сфера, която е жива също като нас.

Много често хората когато изпаднат във водовъртеж от изпитания, така те биват бързо изтощени. В такива моменти хората са уязвими за недобронамерени същности, които само това чакат да се възползват от немощта на нечия душа. Тук идва ролята на енергийната сфера (щит), която с времето ние сме напластявали със светлина и любов. Колкото повече положителен заряд влагаме в нашето творение, толкова повече то ни подпомага в трудните моменти, в които навлизаме. Все още хората не осъзнават смисъла и важността на това, да започнат да изграждат такива енергийни щитове около себе си, които не само ще ги пазят и закрилят на физическо и енергийно ниво, а и много ще ги подпомагат в делата, когато нужда от повече енергия имат, за да постигнат целите, към които са се устремили.

Отговарям директно на въпроса ти с категорично ДА. Такива енергийни сфери, могат да бъдат захранвани и изграждани както от нас самите, така и от наши близки. Много е важно каква енергия се насочва към човека, нужно е сърцето и душата ти спрямо него да бъдат чисти, за да може с любов и светлина да захраниш енергийното поле около човека на когото помагаш. Защото в противен случай, рискуваш да го обградиш с негативен заряд, който допълнително ще провокира слабостите му и така като в омагьосан кръг ще се върти неуспявайки от него да излезе поради липсата на енергия. За жалост в момента по-голямата част от населението на земята се намират именно в такива негативни сфери, като сами един на друг си изграждат с цялата завист, гняв, обида и лоши чувства и емоции, които хората излъчват един към друг. Все още хората не осъзнават какво сами на себе си причиняват и как взаимно си вредят, но наближава момента, когато това ще се промени и хората ще си спомнят, че са проводници на Вселенската и Земната енергия, завихряйки я с любовта на Отеца Създател, която извира от сърцата ни.

Можеш да слагаш цялото семейство в енергийната сфера и молитвите, но знай, че по този начин енергията, която протича през теб ще се разпределя между всички тях. Ако искаш концентрирано на някого да помогнеш тогава работи само с него и така може да ги редуваш, когато са повече от един човек.

Помни, че колкото повече любов влагаш в енергийната сфера, която изграждаш около себе си, вдъхвайки и живот, толкова повече тя ще ти се отблагодарява, като те подпомага в живота. Ако човек има свободно време и се чуди какво да прави, това е един добър начин да използва времето и енергията си, за да подсигури своето бъдеще подплатено със светлина и любов. Така по-лесно се върви по пътя, защото разполагаме с повече енергия, която ни подпомага по-лесно да преодоляваме изпитанията, които ни тласкат да ставаме все по-добри.

Прочети повече по темата в книгата: "ЖИВОТ НА СВЕТЛО"

Ако имаш други въпроси към мен не се колебай да ми ги зададеш

Коментари  

#1 NEVQNKA 08-03-2015 09:29
KOГАТО ЧОВЕК ПОМАГА НА НЯКОГО ТРЯБВА ДА ИМА МНОГО ЛЮБОВ В ДУШАТА СИ НО ТРЯБВА ЛИ ДА ЗНАЕ ЧЕ ПОМАГАЙКИ МОЖЕ ДА НАПРАВИ ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ОТ ЛЮБОВ КАТО ОСПОРВА БОЖЕСТВЕННАТА ПРАВДА.
Цитиране

Добавете коментар


Защитен код
Обнови