Защо съм заобиколена от толкова негативизъм и злоба, това карма ли е?

Мими: Здравей, Бих искала да попитам, защо около мен всички са мислещо негативно и взаимоотношенията ми с близките претърпяват толкова неразбирателство към мен. Имам чувството, че никой около мен/близки/ не ме разбира или ако срещна някой който ме разбира-приятел след като мине известно време си отива. И сякаш живея живота си сама а пък всъщност живея със голямото си семейство в една голяма къща. Мисля, че не чувствам самота, а по скоро НЕРАЗБРАНА!!! Много чувствителен характер съм и сякаш от друг свят на първо място за мен е духовното и после материалното. Живея в борба да докажа нещо, което може би самата аз не разбирам добре ,та въпроса ми е Това карма ли е? Защо съм заобиколена от толкова негативизъм и злоба? Това ли е урокът ми на Земята? Какво не виждам? Опитвам се да гледам на нещата по оптимистичен начин като например сестра ми онзи ден, не спря да ме съди по телефона и аз плача от отсрещната страна и слушам без думичка да кажа и си повтарям Мълчанието е злато, просто трябва да мълча, вчера отново се опита да ми се развика и така не спират да ми казват кой са ми грешките и колко съм грешна. Все нещо не им се нравя това е почти постоянно, ако не е единия ще е другия. В момента само мисля как да избягам да си взема детето и съпруга и да избягам от този ад, но си мисля че може да е карма и на другото място да получа същото само че от други хора .Не знам, ако можеш да ми помогнеш със съвет бих се зарадвала. Благодаря!!!

Ширинан: Здравей Мими, разбирам те напълно и ще се опитам да ти отговоря възможно най-подробно. Животът на земята сега е осеян с много тъмнина, все още негативните хора са много повече от положително настроените, но и това ще се промени, прави се нужното, за да може светлината и любовта отново да се издигнат на пиедестал. Докато това се случи е нужно да се научим да съжителстваме с тези хора, които също носят в себе си светла душа, но поради неумението да контролират своите слабости са допуснали злонамерени същности да ги манипулират, като по този начин чрез тях те черпят енергия от хората, които стават тяхна “жертва”. Ти сама си го изпитала на собствен гръб и знаеш как всичко това те изцежда енергийно.

Вече съм писал в книгите ми, че най-много товари душите вземат именно с членовете на своето семейство, защото кръвната връзка свързва хората по-силно и това предразполага по-лесно този товар да бъде отработен и освободен. Но докато това се случи, недобронамерените същности се възползват от тежкия товар, за да провокират колкото се може повече негативизъм, защото това е тяхната “храна”, с която се зареждат и стават по-силни.

В книгата “Живот на светло” съм описал подробно техники за защита и трансформиране на наслоена негативна енергия в положителна, също така съм обяснил защо хората минават през вечната битка между доброто и злото и на какво ги учи тя. Никак не е лесно на светлите същности в съвременния свят да се развиват, защото постоянно и се подлага прът в колелото от недобронамерените същности целейки да спрат тяхното развитие. Нужно е да се погледне картината от високо и да се осъзнае защо се случва всичко това, на какво ни учи и на къде ни води този път, именно това са темите, които ще откриеш в книгата, която посветих на тази деликатна тема, за която се избягва да се говори, но в същото време смятам, че това е най-актуалната тема, за която е нужно повече да се говори. Нужно е хората да се научат да приемат с благодарност всички тези изпитания и да се учат да им противодействат със своята любов, която да обезсилва злонамерените същности и да ги държи настрана от тях, като по този начин сами ще осветяват своя път и смело по него ще вървят.

На много неща може да те научат всички тези изпитания, защото тези същности търсят твоите слаби места, чрез които целят да те уязвят. По този начин те насочват вниманието ти към тях и ако ти целеустремено започнеш да работиш с тях (обяснил съм как в книгата “Пътеводител за духовно развитие”), тогава ще напреднеш много бързо в своето духовно развитие и така с всеки изминал ден ще ставаш все по-неуязвима, защото няма да имаш рани, с които да те провокират да излъчваш негативен заряд. Една рана боли, до момента в който тя не заздравее, откриеш ли раните, които си пренесла от минали животи в настоящия и ги изцелиш със силата на Божията любов, тогава живота по-лесен и приятен за живеене ще бъде, защото твоето съвършенство отвътре ще се проектира и вън от теб. Като по този начин ще помагаш и на света около себе си. А света има огромна нужда от хора, които целеустремено работят със себе си, засилвайки своето сияние с което помагат светлината и любовта да се разпространи на длъж и на шир. Земята има огромна нужда от светлоносци.

Пожелавам ти да бъдеш смел, светлоносец, който не се бои в тъмното да навлезе и със своята светлина да възроди светлината, там където тя е притихнала. Работи със себе си редовно, изграждай своя енергиен щит, който ще те подпомага много повече от колкото може да си представиш, трансформирай негативния заряд, който полепва по енергийното ти поле в ежедневните срещи с други хора и живота бързо ще ти помогне да излезеш от омагьосания кръг, в който се намираш. Нужна ти е енергия, за да си достатъчно силна, да отблъснеш недобронамерените вмешателства в живота ти, но за да генерираш тази енергия преди това е нужно да се научиш целенасочено да я използваш.

Ако не си чела “Живот на светло” и “Пътеводител за духовно развитие”, ти ги препоръчвам, те са самоучители, с които може да си помогнеш много в това отношение. Успех ти желая, бъди Благословена със Светлина и Любов в сърцето и душата!

Ако имаш други въпроси към мен не се колебай да ми ги зададеш

Коментари  

#2 Christy 09-08-2015 16:30
Мила Мими,
Не оставяй на увредени и тъмни души да те изтезават. Само от писмото ти мога да ти кажа, че в нищо не си сгрешила, нито носиш някаква тежка карма. Просто си чиста и изключително интелигентна душа и затова си мразена от мъртвите, осакатени души. Това, което най много мразят е невинността, защото тя е тази фина материя, която те държи свързана с Бог. Вземи съпруга и детето си и се преместете на ново място, ако може в друга държава, колкото може по-скоро, преди да са осакатили и теб и да са те удавили в тъмнина!!!!
Дори и да е трудно новото начало, повярвай ми, ще срещнете много по-добри хора!!! Моля те, измъкни се от там по-най бързия начин!!!
Бог ще ви пази!!!! Прегръдки!!

П.С. Все едно четях собствените си думи в писмото ти. Стори ми се изключително близка и ще се радвам да се запозная с теб! :)
Цитиране
#1 boryana 05-04-2015 07:57
Mimi ja vzemi se v race i gi sloji na mjasto ne e nujno da si agresivna prosto im kaji che takova otnoshenie kam teb ti njama da tarpish poveche .ti si na tazi zemja da spresh tazi karma stiga si bila jertva veche za da go postignesh parvo zapochni da mislish pozitivno mislejki kolko drugite te naranjavat ti samo im pridavash po goljama sila .ako ti e nujno zapochni da chetesh knigi ot roda na" tajnata" ronda burn tam e objasneno kak da obarnesh jivota si v chudesno izjivjavane i da si shtastliva.drug ata kniga kojato shte ti preporacham i s kojato shte izchistish vsjakava karma e" psihichnata zashtita "dajan stein.samo oshte neshto shte dobavja i spiram nikoj ne e doshal na tazi zemja da strada vselenata (gospod) iska da sme shtastlivi no za da go postignem nie trjabva da si go dadem tova shtastie karmata e nashija urok ako podhodim pozitivno to nie go nauchavame tozi urok taka che GORE GLAVATA .i samo stastie i ljubov ...NAMASTE!!!
Цитиране

Добавете коментар


Защитен код
Обнови