Обсебване от демон [негативна същност]

За да бъде разбрана тази тема преди това е нужно да стане ясно, че земният видим материален свят не е всичко. Свикнали сме да виждаме и възприемаме планетата земя като материална обвивка, върху която живее огромно разнообразие от животни, птици, риби и хора. Всичко това, което виждаме, е една малка част от живота на земята. Причината за това е, защото в настоящия период на живот на земята, сме потопени в такива условия, че са допринесли да се отдалечим от своята душа и така сме загубили връзката с енергийните светове (защо е било нужно това да се случи можете да прочетете в книгата „Подготви се за новото време, в което човечеството навлиза“. В миналото тези умения са били широко разпространени и не са смятани за нещо свръхестествено, а са били част от ежедневието, което някога са владеели всички, после са останали само посветените и сега са малцина тези, които имат достъп до енергийните светове.

Земята е многоизмерна и е обитавана както от същности въплътени във физически тела, така и от безплътни същности, които населяват останалите измерения на земята. Това, че сме загубили сетивата си да ги виждаме и усещаме не означава, че не сме свързани с тях. Всеки един човек е многоизмерна същност. Ние притежаваме не само физическо тяло, а също така и енергийни тела, които са в пряк контакт с останалите измерения. Важно е да се разбере, че хората живеят в няколко свята едновременно, но осъзнават най-вече един, а именно физическия материален свят. Докато светът на мислите, светът на чувствата, светът на емоциите и по-висшите от тях енергийни светове остават недоловими за физическите ни сетива. Ние не познаваме произхода на нашите мисли, чувства, емоции и вътрешни желания. Случвало ли ви се е в момент, когато сте се отпуснали, през вас да се прожектират мисли, които не сте сътворили вие, а те просто се изливат през вас? Случвало ли ви се е да изпитвате емоции, които не са провокирани от нищо в материалния ви живот.

Причината за това е защото нашите енергийни тела са свързани с останалите измерения и енергийните същности, които ги обитават, могат да ни въздействат. Не всички същности в тези измерения са добронамерени. Голяма част от тях ни мислят доброто (помагат ни в трудни моменти) и служат на цялото като изпълняват Божията воля, докато съществуват и такива, които са злонамерени (потънали в мрак) и целят да се възползват от вашата енергия и от енергията на хората около вас. Когато черпят енергия от вас самите, ви внушават мисли, чувства и емоции, които целят да всеят най-вече страх, но също така и нерешителност и всичко друго, което може да ви провокира да използвате енергията, на която всички ние сме проводници, с негативен знак. Тяхната цел е да се захранват с нашата енергия и да постигат целите си, защото те самите са загубили връзката с Бог и единствения начин да черпят енергия, е като провокират душите, които не са загубили връзката с Бог, да използват енергията с негативен знак.

Също така, същностите могат да използват вас, за да се захранват с енергията на други хора. Могат да ви провокират да раздразните на някого слабото място, за да може той да стане гневен и да започне да излъчва негативна енергия. Много са начините, чрез които енергийните същности ни влияят. По темата съм посветил цяла книга „Живот на светло“, ако искате да научите повече, ви съветвам да я прочетете.

Самото обладаване е процес на енергийно вкореняване. Колкото по-често се поддавате на внушения и манипулацията на негативните същности, толкова по-силна връзка изграждате с тях и те с всеки следващ път все по-лесно ви влияят. Колкото по-силна става енергийната връзка с вас, толкова по-голямо количество негативна енергия могат да насочат към вашата душа, за да я уязвят, с цел да загуби контрола над съзнанието ви, което отговаря за целия ви земен живот. Когато злонамерената същност успее да отслаби душата ви, тогава тя, образно казано, я оковава във вериги от негативна енергия и така злонамерената същност взема контрол над съзнанието ви.

Може би познавате такива хора, които са били светли и лъчезарни хора и след трудно изпитание в живота са се подали на негативното, до момент, в който душата им вече не е имала силата да се съпротивлява и тези хора са били обладани от негативна същност. Когато това се случи те се променят коренно. От светли и лъчезарни хора се превръщат в негативни, провокативни и имат един изпиващ поглед, който, когато се загледате в очите им, сякаш ви изпиват с тях. Излъчват надмощие, сила и много високо самочувствие. Тяхното вътрешно усещане за света е, че те го притежават. Отвътре им идва да рушат, да създават смут и да нараняват хората. Когато го правят не изпитват съжаление, а точно обратното, това им доставя удоволствие.

Когато един човек бъде обладан от негативна същност, тогава тя взема контрол над съзнанието му и започва да използва енергията, на която той е проводник, с негативен знак. Когато човек не е обладан и е в досег с негативна същност, която цели да го манипулира и да му повлияе, тогава душата се бори и в нас се борят мисли, чувства и емоции на двете крайности. От силна вяра в доброто и обнадежденост, до липса на вяра и чувство на безпомощност. Вашата душа никога няма да ви внуши чувство на безпомощност, защото в нея има толкова много енергия, че да сътвори всичко, за което мечтаете и копнеете. Единственото нещо, което и пречи да я прояви, е ограниченото съзнание и физическото и енергийни тела, които са пълни с енергийни блокажи и товари от вашето минало, което пречат на енергията на душата да се прояви във видимия материален свят. Повече по темата може да прочетете тук:

- Освобождаване от травми и енергийни блокажи

Може би вече много хора си задават въпроса, как могат да си помогнат, ако усещат, че около тях има злонамерена същност и как биха могли да помогнат на човек, за когото осъзнават, че е обладан. Информацията не е малка и трудно може да се помести в една статия, затова ви съветвам да прочетете книгата „Живот на светло“ и да използвате техниките в края на книгата. Колкото по-умели ставате в използването и завихрянето на Божията любов и светлина, на толкова повече хора ще можете да помагате.

Сега условията на земята са такива, че хората масово не работят със себе си на енергийно ниво, не само не се освобождават от енергийните си товари и блокажи, а и ги задълбочават, като ги захранват допълнително с енергия. Така те стават все по-силни и така злото все по-лесно ги достига и манипулира. Не са лесни времената в които живеем, но идва светло бъдеще, което всичко светли войни на светлината заедно обединени в едно ще си извоюваме. Предстои голям сблъсък между доброто и злото. Признаци за това и сега има. Ако се огледате ще забележите, че все по-трудно хора избрали да вървят по пътя на светлината и хора, поели по пътя на мрака, съжителстват заедно. Тези, които са избрали да служат на доброто, се чувстват все по-силно отблъснати от тези, които са избрали да служат на злото. Колкото по-явна става границата между двете сили, толкова повече сблъсъка между двете сили ще става неизбежен. Не се плашете от него, защото доброто винаги побеждава. Докато носим светлината и любовта на Бог вътре в себе си няма от какво да се боим.


Препоръчани книги:

    

Добавете коментар


Защитен код
Обнови