СЪТВОРЕНИЕ - Опознай своя Божествен потенциал

 

АВТОР: Деян Раднев - Ширинан
ФОРМАТ: 148мм/21мм
СТРАНИЦИ: 224стр.
КОРИЦА: Мека
ДАТА НА ИЗДАВАНЕ: 8.4.2023г.
ТЕГЛО: 340гр.
ЦЕНА: 23 лева

ПОРЪЧАЙ ОНЛАЙН

   

 

Ако някога си се съмнявал в себе си и в своите способности, тази книга ще ти помогне да възродиш отново вярата в себе си, помагайки ти да си спомниш, че ти си Източника на всичко съществуващо, който навлезе в собствените си творения, за да ги опознае и обгърне с любовта и светлината на своето съзнание. В себе си носиш Божествен потенциал, който е кодиран във всяка една твоя клетка. Той седи търпеливо и те чака да го забележиш и почувстваш, за да започнеш отново да го изразяваш през себе си. Тази твоя безгранична сила може да претвори живота ти по начин, който надминава и най-смелите ти мечти, но за да се прояви през теб е нужно да се отприщи, защото сега е блокирана от многобройните илюзии, които носиш в себе си под формата на страхове, подтиснати емоции и илюзорни вярвания.

Откривайки Източника в себе си ще се пробудиш за своята многоизмерна енергийна същност, която обитава едновременно много нива на съществуване. Именно от там произлиза твоята сила, която желае отново да се свържеш с нея, за да може заедно да сътворите всичко, за което копнееш дълбоко в сърцето си.

Битката между доброто и злото

 

АВТОР: Деян Раднев - Ширинан
ФОРМАТ: 148мм/21мм
СТРАНИЦИ: 224стр.
КОРИЦА: Мека
ISBN: 978-619-7148-18-3
ДАТА НА ИЗДАВАНЕ: 1.10.2018г.
ТЕГЛО: 340гр.
ЦЕНА: 21лв.

ПОРЪЧАЙ ОНЛАЙН

  

 

 

 

Темата за злото с всяка следваща година ще става все по-актуална и значима за хората, защото наближава голям сблъсък между тези две велики сили, в който, осъзнато или не, ще вземат участие всички хора по Земята. Тази книга ще ви помогне да се подготвите за него и ще отговори на едни от най-често задаваните въпроси свързани със злото, а именно:

  • Къде се намира злото?
  • Откъде произлиза злото?
  • Злото част от нас ли е?
  • По какъв начин злото манипулира, въздейства и обладава хората?
  • Как да се защитим от злото?
  • Защо животът понякога е толкова мрачен?
  • Как да разгърнем своя пълен потенциал?

Потенциалът на доброто вътре в нас е огромен, но той сега е обгърнат в мъгла, която приглушава неговата сила. От книгата ще научите какво създава тази мъгла и най-важното, ще разберете как осъзнато да се освободите от нея, за да засияете като ярки слънца. Време е да се пробудим и да осъзнаем, че вътре в нас гори огън, огън от любов, който не е обикновен, защото произлиза от Бог и има силата да трансформира, изцелява и сътворява безброй добрини. 

Моят път към духовно просветление

 

АВТОР: Деян Раднев - Ширинан
ФОРМАТ: 148мм/21мм
СТРАНИЦИ: 208стр.
КОРИЦА: Мека
ISBN: 978-619-7148-16-9
ДАТА НА ИЗДАВАНЕ: 23.10.2017г.
ТЕГЛО: 320гр.
ЦЕНА: 19лв.

ПОРЪЧАЙ ОНЛАЙН

  

 

 

Време е да си спомним, че светът, в който живеем и реалността, в която сме потопени, не са подвластни на случайността, а на нашия собствен творчески импулс. Преди много, много време, когато слязохме за първи път на Земята, във все още ефирни тела, за да опознаем своите творения, толкова много ни хареса, че силно пожелахме да сътворим по-плътни тела със сетива, които са в състояние да преживеят и опознаят в още по-голяма дълбочина материалния свят. С голяма смелост, подхранвана от любовта на Бог, ние постигнахме целта си, но заплатихме висока цена. Цената да забравим своята истинска същност. Колкото повече навлизахме в материалния свят, толкова повече губихме връзката с духовния свят и постепенно започнахме да възприемаме своите творения като единствената реалност. Забравихме за безграничните възможности, които всеки един от нас притежава. Забравихме, че участвахме в сътворението на целия ни заобикалящ свят и постепенно станахме подвластни на неговите правила, които самите ние сътворихме. От пастири се превърнахме в агнета, които не смеят да напуснат ограниченията на собствената си кошара, която така старателно изградихме. Време е да се пробудим за своята истинска същност и да се освободим от всички ограничения, които ни пречат, да разтворим криле и да полетим, защото за нашия дух ограничения не съществуват!

Подготви се за новото време, в което човечеството навлиза

 

ПОДЗАГЛАВИЕ: Практически наръчник
АВТОР: Деян Раднев - Ширинан
ФОРМАТ: 148мм/21мм
СТРАНИЦИ: 208стр.
КОРИЦА: Мека
ISBN: 978-619-7148-05-3
ДАТА НА ИЗДАВАНЕ: 1.11.2015г.
ТЕГЛО: 320гр.
ЦЕНА: 19лв.

ПОРЪЧАЙ ОНЛАЙН

  

 

Човечеството се намира на прага на нова епоха, която коренно ще промени съвременния начин на живот. Ще има хора, които с широко отворени сърца ще приемат новото, което предстои, но ще има и такива, които с промените ще се борят.  От редовете на тази книга ще разберете защо е нужна тази промяна и в какво ще се изразява тя. Ще научите как да се подготвите за нея и какво ще се случи ако посрещнем промените неподготвени. На тези въпроси и на още много други ще откриете отговорите тук, които целят да отключат неограничения потенциал, който е заложен във всеки един човек. Съвременните хора са забравили за цялото богатство и палитра от способности, с които Бог ни е Благословил. Тепърва предстои да преоткрием и доразвием Божествения потенциал посят във всеки един от нас и за всичко това ще ви помогне този духовен наръчник за еволюционно развитие.

Живот на светло

 

ПОДЗАГЛАВИЕ: Да изкореним злото от себе си
АВТОР: Деян Раднев - Ширинан
ФОРМАТ: 148мм/21мм
СТРАНИЦИ: 160стр.
КОРИЦА: Мека
ISBN: 978-619-7148-04-6
ДАТА НА ИЗДАВАНЕ: 22.10.2014г.
ТЕГЛО: 250гр.

• ИЗЧЕРПАНА • /Налична в електронен PDF формат, цена 15лв./

  

 

“Живот на светло” е книга, която цели да ви покаже изхода от тунела, в който много хора са навлезли дори без да знаят за това, като внесе повече светлина в живота ви и покаже, че не винаги всичко е такова, каквото изглежда на пръв поглед. Ежедневно хората минават през многобройни изпитания в своето ежедневие без да си дават ясна сметка, защо им се случва всичко това. За всяко нещо си има причина и тази книга ще ви помогне да я откриете. Когато хората прогледнат и успеят да излязат от тунелите, в които мнозина сега се намират, тогава светът ще бъде много по-различен от сега. Хората ще бъдат добронамерени едни към други, без да мислят никому лошо. Обединени в едно ще постигаме все по-големи успехи, с които сами себе си ще смайваме от резултатите, които заедно постигаме. Очаква ни светло бъдеще, за което сега сърцата ни копнеят. Кога ще се случи това, зависи изцяло и единствено от нас. Всичко е в нашите ръце.

Пътеводител за духовно развитие

 

ПОДЗАГЛАВИЕ: Практически наръчник за изцеление на душата и тялото
АВТОР: Деян Раднев - Ширинан
ФОРМАТ: 148мм/21мм
СТРАНИЦИ: 224стр.
КОРИЦА: Мека - гланцирана
КАТЕГОРИЯ: Духовно развитие
ISBN: 978-619-7148-03-9
ДАТА НА ИЗДАВАНЕ: 2016г.
ТЕГЛО: 340гр.
ЦЕНА: 19лв.

• ПОРЪЧАЙ ОНЛАЙН •

  

 

Това е книга за твоето духовно развитие. Да бъдеш духовен човек означава да се стремиш да опознаеш и разбереш в дълбочина божествения смисъл на всичко, което те заобикаля. Нищо в живота на хората не се случва случайно и има своя дълбок замисъл, целящ да ни научи да усвоим палитрата от земни уроци, помагайки ни все по умело с енергията да боравим. Пътят на духовността отвежда човек до неговата истинска същност, помагайки му да си спомни своето величие, което се корени в неговия безсмъртен дух пазещ цялото познание за всички негови отминали животи. Тази книга ще ви помогне да погледнете върху живота си по един нов начин, помагайки ви да се освободите от всички свои слабости, които като тежък товар навсякъде със себе си носите. Ще ви научи осъзнато и целенасочено да  използвате както своята енергия, така и енергията, която произлиза от Земята и Вселената. Ще ви провокира да си спомните своята мисия, с която сте дошли на Земята.

Да откриеш щастието вътре в себе си

 

ПОДЗАГЛАВИЕ: Част от поредицата да погледнеш на живота от високо
АВТОР: Деян Раднев - Ширинан
ФОРМАТ: 148мм/21мм
СТРАНИЦИ: 176 стр.
КОРИЦА: Мека - гланцирана
ISBN: 978-619-7148-01-5
ДАТА НА ИЗДАВАНЕ: 12.02.2014г.
ТЕГЛО: 255гр.
ЦЕНА: 17лв.

 • ИЗЧЕРПАНА • /Налична в електронен PDF формат/

 

Щастието в живота на хората не е привилегия, а е въпрос на личен избор. Мнозина търсят щастието вън от тях и не го намират, а ако го намерят, то е мимолетно и не е цялостно. Това е така, защото щастието се намира вътре в нас, във връзката с нашата истинска същност. Заобикалящият ни свят е отражение на нашето вътрешно състояние. Каквото е вътре, такова е и отвън. Когато човек преоткрие щастието вътре в себе си, тогава той го излъчва с цялата си същност и така той го проектира в живота си. Да бъдеш в хармония със себе си и със заобикалящата те среда е най-голямото щастие, което човек може да изживее тук на земята, но за да го постигне, е нужно да го заслужи със своите вяра, мисли и дела. Освободете се от всички рамки и ограничения и си позволете да погледнете на живота от високо. Това ще ви помогне да преоткриете щастието вътре в себе си.

Истината за парите

 

ПОДЗАГЛАВИЕ: Част от поредицата да погледнеш на живота от високо
АВТОР: Деян Раднев - Ширинан
ФОРМАТ: 148мм/21мм
СТРАНИЦИ: 160 стр.
КОРИЦА: Мека - гланцирана
ISBN: 978-619-7148-02-2
ДАТА НА ИЗДАВАНЕ: 12.02.2014г.
ТЕГЛО: 240гр.
ЦЕНА: 17лв.

• ПОРЪЧАЙ ОНЛАЙН •

  

 

Тази книга е една по-различна гледна точка върху парите, която напомня, че парите като всичко останало са енергия и зад тях седи енергийна същност, която дълго време е била захранвана с негативизъм, който е направил така, че с парите да се злоупотребява. В книгата ще се докоснете до техники, които ще ви помогнат да обърнете негативния енергиен поток на парите в положителен и с помощта на вашата любов към тях ще засилите връзката с енергийната същност на парите, като по този начин ще ги привличате по-лесно в живота си.
Разликата между богатите и бедните хора е в начина им на мислене и отношение към парите. Богатите хора постигат своето богатство първо в мислите си, а след това, дори несъзнателно захранвайки го с енергия, те го проектират в живота си, докато бедния човек поддържа образа на такъв в съзнанието си. Така, каквото и да прави в живота, той самият спира финансовия поток да тече свободно към него. Тази книга ще ви научи как да изградите съзнание на богат човек и ще разкрие забулени тайни за това, как можете да мултиплицирате всички свои налични финансови средства. Тук не става дума за умения по икономика, а за Вселенски закони, който управляват финансовия поток и който умело ги използва, той е в състояние да привлече всички необходими средства, от които има нужда.