Заедно можем да направим Света по-добро място за живеене!

За мен

  • Категория: Uncategorised
  • Посещения: 14770

Здравейте приятели, казвам се Деян Раднев, познат още с името Ширинан. Това е името на моята душа в духовния свят. То може да каже много повече за мен, отколкото аз мога да напиша за себе си в тези редове. Имената, които носят нашите души, са уникални и неповторими. В името се съдържа цялото знание за тяхната мисия и предназначение за общото благо и развитие на цялата Вселена. Те са като математическо уравнение с безброй неизвестни, които определят душите като неповторими.

Настоящия си живот съм посветил на каузи, които целят да спомогнат, заедно да сътворим един по-добър свят за живеене. Свят, изграден от любов, в който хората не мислят никому лошо и са добронамерени едни към друг. На където и да погледнеш да виждаш разбирателство, мир, хармония и баланс. Свят, в който любовта е издигната на пиедестал като основна и най-важна градивна частица на всяко творене. Вярвам, че един ден това ще бъде нашата реалност и знам, че не някой друг, а ние самите ще я сътворим.

Когато бях на 16 години животът ми започна да се променя осезаемо. Отключи се в мен температура от 37.5 градуса, която в продължение на четири години не свалих дори за един ден. В началото я приемах нормално с мисълта, че скоро ще отмине, но колкото повече време минаваше, толкова по-изтощен започвах да се чувствам. Постепенно с температурата започнах да изпитвам дискомфорт в областта на гърлото и гърба ми. Болката в комбинация с постоянната температура, която ме изтощаваше промени много живота ми.

Години наред обикалях болниците, лежал съм в тях за пълни изследвания, но навсякъде отговорът беше, че за човешката медицина съм напълно здрав човек. Много се натъжавах всеки път, когато научавах, че не знаят от къде идва моят проблем. За тях бях здрав, но аз усещах нещата по различен начин, с постоянна температура в комбинация с нарастваща болка в областта на гърлото и гърба ми.

Започнах да търся други, нестандартни начини за лечение, защото не можех да се примиря с това, че не съм в състояние да живея пълноценен живот. С всеки изминал ден се чувствах все по слаб и безжизнен, губех все повече стимул да се радвам на живота. Не ми достигаха достатъчно сили да живея истински, радвайки се на света около мен. Единствената ми мечта беше да оздравея и бях готов да заплатя всяка цена за това.

Постепенно започнах да се интересувам от природосъобразен начин на живот. Това много ме подпомогна, но най-осезаема промяна усетих, когато най-накрая разбрах каква е истинската причина за моя силен дискомфорт. Дълъг път извървях докато стигна до тези прозрения, но сега разбирам, че всяко нещо през което съм преминал ме е подготвяло и учило на знания и умения, които сега са ми от изключително голяма полза.

През 2009 година, по време на една от редовните ми медитации, всичко се промени. Докато медитирах, черното пространство, което виждаме пред очите си когато са затворени, изчезна. Започнах да виждам най-различни картини. Картина след картина, аз бях просто наблюдател. В началото не можех да ги контролирам. Случи ми се да се озова в непосредствена близост до слънцето. Чух неговия ритъм на живот. По същия начин както бие нашето сърце, така и то пулсирайки излъчва звук, който не мога да опрелича с нищо земно. От тогава, вселената започна да се разкрива все повече за мен, докато един ден не стигнах до едно вълшебно място, което се оказа нашият истински дом познат на земята като духовен свят.

Ние всички произлизаме от там, за него по-подробно съм разказал в книгата “ПЪТЕВОДИТЕЛ ЗА ДУХОВНО РАЗВИТИЕ”. Тогава постепенно започнах да осъзнавам и да си спомням, защо съм слязъл на земята. За нашите безсмъртни енергийни същности, земята играе ролята на училищна площадка, където нашата душа, частица от нашия дух се въплащава в човешко тяло, за да се развива и израства, учейки се все по-умело с божествената енергия и чиста безусловна любов да си служи. През цялото това време, с нас са много души, познати като нашият духовен екип, който е неотлъчно до нас и ни подпомага в земните изпитания. Слизайки на земята, ние вземаме с нас много товари, натрупани от предишни наши превъплащения, за да може да ги отработим и от наши слабости да ги превърнем в свои силни страни. Всеки товар съхранява безценно знание за духа ни, към който душата ни се е устремила. Всъщност, всички изпитания, през които бях преминал и толкова много ми тежаха, бяха в следствие на товарите, които съм пренесал в настоящия ми живот.

С всеки изминал ден получавах все повече информация от духовния свят, подпомагайки ме със знание, което ми помогна да разреша здравословните си проблеми. Оказа се, че болката и температурата са вследствие на голям товар, трупан в предишни мои превъплъщения, който съм взел със себе си в настоящия живот, за да се разтоваря от него. Ключът към изцелението на моето тяло се коренеше в освобождаването на целия този товар. Започнах да работя целенасочено в тази посока.

И така, аз поех по моя път на изцеление, силно мотивиран да сваля товара от плещите си, който по онова време предизвикваше в мен силен дискомфорт. С времето разбрах от кои мои предишни животи нося този товар и каква е причината за неговото създаване. Постепенно започнах да се уча как да използвам енергията, за да я управлявам в посока прочистване, освобождение и обновление.

Тук на земята разполагаме с четири основни източника на енергия, а именно - енергията, която тече към нас от Вселената, Земята, енергията на другите хора и нашата собствена енергия, която генерираме благодарение на сърдечния ни център. Започнах да се уча да използвам предимно енергията на Вселената, Земята и нашата собствена енергия, като енергията на другите хора, която те насочват към мен, все още ми беше много трудно да я използвам. Под “използвам” разбирам да я “управлявам осъзнато”, така, че когато някой насочи срещу мен негативна енергия, да съм в състояние да я трансформирам в положителна енергия и когато някой насочи към мен положителен енергиен заряд, да го използвам целенасочено, без да го разпилявам в пространството.

По пътя, който поех, разбрах колко е важно да се освободим от целия товар, който всеки един от нас носи със себе си в настоящия живот, трупан от нас самите в предишни превъплъщения. Трудно се върви по пътя с тежка раница на гърба, и още по-трудно коато не знаеш, че носиш такъв товар на гърба си.

Едно от най-важните неща за всички хора на земята, е да се освободят от този товар, прочиствайки и хармонизирайки своите енергийни центрове. Следваща важна стъпка е да се научим да използваме осъзнато и целенасочено енергията, така че да не вредим на никого. Трета важна стъпка е да изцелим нашите тела. Когато сме чисти на енергийно ниво е въпрос на време тялото да се освободи от всички несъвършенства в себе си. В този процес е важно да обичате тялото си и да се грижите за него, хранейки го с високо енергийна храна, насочвайки по-голям енергиен заряд към него, за да може по-бързо да се изцели и обнови. В процеса на развитие всяка една клетка от нашето тяло преминава през трансформация, която я прави все по-съвършена, така, че да е способна да пропуска все по-голям енергиен заряд през себе си. Колкото повече напредваме в своето развитие, толкова повече и телата ни се видоизменят, ставайки все по-съвършени.

До този момент съм стигнал до четвърта стъпка, която е да се науча да използвам енергията по начин, чрез който да я мултиплицирам и така зарядът вътре в мен да нараства все повече. По този начим съм в състояние да мога да помагам както на себе си така и на останалите с все по-голям размах. Всички дарби, способности и умения, които са притежавали древните народи, са придобили именно заради силния заряд от енергия, който са притежавали в себе си. Всеки един човек е способен да отключи и развие тези способности, но за целта се нуждае от енергия, която да генерира и пропусне през себе си. Ние сме като мощни излъчватели на енергия, които колкото повече се усъвършенстваме, толкова по-силен енергиен заряд сме способни да пропуснем през себе си.

Благодарен съм на целия дискомфорт, през който преминах, провокиран от болката и температурата, защото през цялото време те ме тласкаха да променя живота си към по-добро. Това, което съм сега, го постигнах благодарение на тяхното подтикване да се освободя от всичко старо и ненужно, което ми е пречило да разгърна своята истинска същност. Във всеки човек се корени огромна сила, но до каква степен ще успее той да я прояви, зависи от него самия и от умението да си служи с енергията. Защото тя както може да освобождава, прегаря и да засилва нашето сияние, така може и да замъглява с пластове от негативна енергия, която все по-слабо нашето сияние да прави. Повече информация по темата за изцелението и обновлението на душата може да прочетете в книгата “ПЪТЕВОДИТЕЛ ЗА ДУХОВНО РАЗВИТИЕ”.

Неописуемо е чувството да преоткриеш себе си, разбирайки, че това, което знаем за нас самите, е една много малка част от цялото богатство, което носим в себе си. С огромна благодарност към живота продължавам да вървя по пътя, който съм поел, борейки се за един по-добър свят. Колкото по-добър става света, в който живеем, толкова повече условията ще предразполагат хората да разгърнат своята истинска божествена същност, която има силата да твори, да претворява и да извайва несъвършенствата. Огромна сила се корени във всеки един от нас и от нас самите зависи дали ще я проявим и доразвием или в своя зародиш ще я оставим. Изборът е във вашите ръце.

Благодаря ви от сърце, че ви има и че заедно правим света по-добро място за живеене.

НАУЧИ ПОВЕЧЕ ЗА МЕН В НОВАТА МИ КНИГА: "МОЯТ ПЪТ КЪМ ДУХОВНО ПРОСВЕТЛЕНИЕ"

Facebook

Коментари   

#4 Shirinann 18-07-2016 10:10
Цитит от emilia:
Купих си ваша книга.Очарована съм.Вие се свързахте по телефона с мен , но когато аз ви набрах ми се отговори грешен номер.Как става това?Бих искала да споделя с вас доста неща , а нямам начин!?!

Здравейте. позванете на 0883326981
Цитиране
#3 emilia 16-07-2016 16:29
Купих си ваша книга.Очарована съм.Вие се свързахте по телефона с мен , но когато аз ви набрах ми се отговори грешен номер.Как става това?Бих искала да споделя с вас доста неща , а нямам начин!?!
Цитиране
#2 Цветелина Стоянова 24-11-2015 14:14
Скъпи Деяне, толкова чисто, толкова бистро и ясно е излъчването на това, което си написал! Предполагам, че и ти самият си същият. Знаем че много често гениални, силно въздействащи писания са идвали от хора, много различни от това, което пишат. Ще те поздравя с древния лемурийски поздрав ЕСПАВО, с който работниците на светлината са се поздравявали и който значи "Благодаря, че си взел силата си!" Ще се радвам да те срещна лично и да поговорим. Търся отговорите за себе си и за тези на които помагам и мога да помогна. Аз вървя по духовния път осъзнато от 2001 година и сега съм в нов етап на отскок и пак ми е трудно - както беше в преломната за мен 2001. И тялото ми, и бизнесът, и личният ми живот имат нужда от промяна. Зная какво трябва да правя в някои отношения, но в други още не. Опипом вървя, все още не напълно доверявайки се на знаците от духовния свят. Страхувам се да се пусна от някои стари неща, но висшият ми аз ме тласка напред и нагоре. И аз исках да напиша Пътеводител за духовно израстване, да опиша историята си, защото такива истории помогнаха и на мен в тежките моменти. Така и не успях - писах ли, писах всевъзможни доклади...Радва м се че ти си го направил.
Цитиране
#1 iren dodova 04-11-2015 07:20
Zdravei, Dejan! Blagodarja ti za spodelenata lichna informacija...I za tova se iziskva sila...Mojat razkaz malko prilicha na tvojat, kolkoot se otnasja do bezkrainite bolnici, izsledvanija, chakane na diagnozi i otgovori...Imam diabet ot 3-godishna vuzrast. Ot 25 godini sum s insulinova pompa s minimalno kolichestvo insulin na den.
Predi 6-7 godini bjah 2 sedmici tuk v bolnica, za da mi se izsledvat funkciite na organite i razlichnite sisitemi v tjaloto. Otkriha, che pankreasut mi reagira ostro na insulin, no az produljavah da sum s diabet! Bjah po vsichki vuzmojni sbirki i kongresi...on-l ine po cjal svjat kato kasus...Nikoi nikoga ne chul za diabet s napulno rabotesht pankreas. I az kato teb otkrih alternativnijat svjat i teb predi 2 godini i vurvja uspeshno po putjat na podobrenie i promjana. Blagodarja ti, che te ima!
Цитиране

Добавете коментар


Защитен код
Обнови