За мен

Една от основните цели, която съм си поставил в настоящия живот, е да помогна на колкото се може повече хора да разкъсат оковите на всичко негативно, което като в мъгла ги е обгърнало и им пречи да се докоснат до своята вътрешна сила, мъдрост и любов, или с други думи казано, да осъзнаят, приемат и разгърнат своя Божествен потенциал. Предстои голяма промяна, която ще промени изцяло живота на Земята и от всички пробудили се хора зависи до голяма степен бъдещето, което заедно ще съумеем да изградим. Наближават много изпитания, които ще преодолеем по-лесно, ако съумеем да сме единни и колкото повече хора с чисти сърца обединим енергията си в едно, толкова по-светло бъдеще ще съумеем да изградим, затова всеки пробудил се е много важен в прехода, в който се намираме!

Здравейте, казвам се Деян Раднев – Ширинан. В този живот преминах през много изпитания, които ми помогнаха да прогледна и да осъзная потенциала, който всеки един човек носи в себе си. В настоящия момент малцина са тези, които са успели да го проявят, защото той е обгърнат (скрит) от воала на целият битовизъм, негативизъм, стереотипите и моделите, които сме придобили от обществото, в което живеем, както и от енергийните товари, които сме пренесли от наши минали животи. По този начин те ни пречат да видим своята истинска същност и да я опознаем. Веднъж опознали я, всеки един ще разбере, че ние контролираме събитийността в живота ни, а не тя нас. Загубили сме връзката с душата и тялото ни, и под "тяло" нямам предвид само физическото, а и енергийните ни тела, които са също толкова важни и значими, колкото и физическото ни тяло. Без връзката с тях и душата как бихме живели пълноценен живот, в който сме в своята цялост и пълнота? Сега живеем живот на сляпо, в който мнозина дори не подозират какъв огромен потенциал се корени в техните собствени сърца. Та ние дори не знаем от какво се нуждае физическото ни тяло, което можем да усетим със сетивата, а какво можем да кажем за нашата душа и нейните желания. Знаем ли защо тя избра да се въплъти в това физическо тяло, в това семейство, в тази държава и в това социално и физическо положение? Каква е нейната мисия и за какво мечтае?

Ние сме Божествени същности и притежаваме Божествени характеристики, с които имаме потенциала да творим и да претворяваме. Този потенциал е заложен във всеки един човек, без изключение, но все още са малцина тези, които успяват да се откъснат от матрицата и да го проявят. Затова се чувствам призван да споделя с вас своя опит, който придобих по пътя на моето лично прочистване, хармонизиране и израстване. Написах книги, в които споделих своя опит, който придобих по пътя към светлината, към любовта, към Бога вътре в нас, познат още с името "душа".

В книгите описвам как хората могат да открият корена на своите товари, слабости и нечистотии, и с помощта на любовта, прошката и благодарността да се освободят от тях и да позволят на светлината и любовта да се изразяват свободно през тях. Защото само една чиста душа, ум, душа и тяло е в състояние да прояви Бог в най-висшите му аспекти на съществуване. Ние сме в състояние да проявяваме любовта и светлината, която носим в себе си, във всеки един миг от живота ни, независимо в какви обстоятелства сме потопени. Всеки един човек може да шлифова себе си до такава степен, че да не позволява повече на негативните модели да го контролират и да придобие пълен контрол над своя живот, за да го изживее не така, както е заложено от обществото, семейството и приятелите, а по начин, за който копнее сърцето му. Защото всеки един от нас носи своите мечти и цели, но не винаги им обръща внимание защото му се струват невъзможни и не вярва в тяхното изпълнение. Моята цел е да ви покажа, че щом носите мечта в себе си, вие имате целия ресурс от опит, знание и енергия, за да я реализирате в живота си. Вярвам във всеки един от вас и ще съм безкрайно щастлив, ако успея да ви помогна и вие да повярвате в себе си.


Заедно с книгите създадох пространство в интернет, където посвещавам много енергия и време, за да помагам на хора, които са избрали да навлязат по-надълбоко в процесите на вътрешно просветление и изцеление. Курсът се казва "Отвъд Илюзията" в линка под този текст може да научиш повече информация, за това по какъв начин мога да ти помогна по твоя личен път на духовно пробуждане и разгръщане на безграничния потенциал, който тлее вътре в теб! 

Отвъд Илюзията 


 

В книгата "МОЯТ ПЪТ КЪМ ДУХОВНО ПРОСВЕТЛЕНИЕ" разказвам с много подробности за моя път, който извървях до този момент и на какво ме научи той. Споделих моите възходи и падения и всички трудности, с които се сблъсках по пътя на светлината. Не пропуснах да споделя по какъв начин аз самият вървя по този път, откъде черпя цялото знание, мъдрост и енергия, които споделям с вас. Тази книга е една кратка история за моя земен живот като Деян. В нея споделих с вас многобройните просветления, които ме заляха след най-важното събитие в моя живот, което ме промени изцяло. Прочитайки я, ще откриете на колко много чудеса сме способни, когато съумеем осъзнато и целенасочено да използваме силата, мъдростта и любовта на Бог, на които всеки един от нас е проводник.

В книгата "ПОДГОТВИ СЕ ЗА НОВОТО ВРЕМЕ, В КОЕТО ЧОВЕЧЕСТВОТО НАВЛИЗА" споделих цялото знание, до което се докоснах, относно всички промени, които предстоят да се случат на земята. Те идват с пълна сила и няма време за губене, защото в новото време не можем да продължаваме да живеем живота си по стария начин. От нас се изисква да се освободим от травмите, раните, болките и дискомфорта на нашето минало, за да можем да позволим на любовта да се лее безпрепятствено през нас, защото в новото време ще има място само за хора, които са отдадени на любовта. Както в пустините виреят само цветя, които могат да издържат на висока температура, така и в новото време ще останат само хората, които са в състояние да издържат на по-високата енергия, в която ежедневно ще сме потопени. За целта е нужно да се шлифоваме, за да бъдем съвършени проводници и нищо да не пречи на енергията да протича свободно през нас. В тази книга споделих знанието как да се подготвим на физическо и енергийно ниво за новото време, което предстои.

В книгата "ЖИВОТ НА СВЕТЛО" споделих своя опит със злото на земята. Мнозина вярват и приемат злото като нещо естествено и неизменно от нашата душа, но това е тотално грешно. Злото не е присъщо за нашата душа, защото тя е изтъкана от любов, докато злото е пълната противоположност на любовта. То е създадено, за да ни тества и учи как по-умело да си служим с любовта. Ако го нямаше, за да ни изпитва и провокира да ставаме по-умели творци, тогава няма как да се развиваме в умението да си служим с Божията Любов. В книгата споделих с вас знание за това, как да се предпазвате от негативните същности, как да ги разпознавате и как да им противодействате, за да не позволявате те да ви манипулират. Защото сега масово хората са управлявани от злонамерени същности без да го осъзнават. Всичко необходимо от знание до енергийни техники ще откриете в тази книга, която цели да ви помогне да се превърнете във воини на светлината, които бранят доброто със собствената си светлина и любов.

В книгата "ПЪТЕВОДИТЕЛ ЗА ДУХОВНО РАЗВИТИЕ" споделих своя опит по пътя на прочистване, хармонизиране и балансиране на всички нива. Споделих с вас техниките и медитациите, които използвам, за да прегарям товарите от минали животи и да прочиствам клетъчната памет на физическото и енергийните ми тела. Тази книга поставя основите на умението да си служим осъзнато и целенасочено с нашата собствена енергия и енергията на заобикалящия ни свят. Подчертава необходимостта от възстановяване на енергийната ни връзка с основните енергийни източници на енергия на земята и споделям с вас знание как по-умело да си служите с тях. Книгата ще помогне на всеки, които иска да се подготви за новото време, което предстои. Тя е важен пътеводител по пътя на вътрешно прочистване, хармонизиране и балансиране на всички нива и тела. Промяната винаги започва отвътре навън и в тази книга ще откриете всички инструменти, с които можете да промените живота си към по-добро.

В книгата "ДА ОТКРИЕШ ЩАСТИЕТО ВЪТРЕ В СЕБЕ СИ" споделих своя мироглед и гледна точка върху основните събития, които съпътстват живота на всеки един човек. Всеки ден и всеки миг от нашият живот ние сме подложени на уроци и изпитания, които тестват умението да си служим с любовта, силата и мъдростта на Бог. В тази книга споделих 144 мъдрости, които да ви помогнат да живеете по-умело своя живот, така, че да влагате любовта и благодарността си по-лесно във всичко, до което се докосвате. Това е книга, която ще ви помогне да погледнете на живота отвисоко и да го видите по един нов, много по-красив и вълнуващ начин.

В книгата "ИСТИНАТА ЗА ПАРИТЕ" споделих знанието и опита, които нося в себе си от минали животи, свързан с парите, както на физическо, така и на енергийно ниво, като наблегнах на енергийно ниво, защото парите, като всичко останало, са енергия и от нас се изисква да се научим да си служим с тази енергия, за да не злоупотребяваме с нея. Защото сега масово хората злоупотребяват с енергията на парите и по тази причина те са наречени като нещо лошо, а в същото време те са инструмент създаден от Бог да ни помага и служи в условията, в които се намираме, защото без тях животът такъв, какъвто го познаваме, не би могъл да съществува. Няма как душите да трупат опитност в настоящите условия, ако не бяха парите, които до голяма степен ни помагат да поддържаме равновесието между енергийния обмен. В книгата споделих своя опит, техники и медитации, чрез които може да се научите да си служите с парите, не само на физическо ниво, а и на енергийно ниво. Ако носите негативни модели, които спират финансовите средства да навлизат във вашия живот, тази книга ще ви помогне да се освободите от тях, за да позволите на паричния поток да навлезе в живота ви.

Неописуемо е чувството да преоткриеш себе си, разбирайки, че това, което знаем за нас самите, е една много малка част от цялото богатство, което носим в себе си. С огромна благодарност към живота продължавам да вървя по пътя, който съм поел с ясна визия за един по-светъл, любящ и хармоничен свят. Колкото по-добър става света, в който живеем, толкова повече условията ще предразполагат хората да разгърнат своята истинска божествена същност, която има силата да твори, да претворява и да извайва несъвършенствата. Огромна сила се корени във всеки един от нас и от нас самите зависи дали ще я проявим и доразвием или в своя зародиш ще я оставим. Изборът е във вашите ръце.

Благодаря ви от сърце, че ви има и че заедно правим света по-добро място за живеене.

Facebook / YouTube