Планински кристали - Кварц

  Енергийно заредени планински кристали - Кварц

  Повече за енергийно заредените кристали прочети тук: http://shirinan.com/kristali/315-energijno-zaredeni-kristali

  Находище: България - Родопите

  "Характеристики: Кварцът е най-силното средство за усилване на лечебното и енергийно въздействие на планетата благодарение на уникалната си хеликоидална, спираловидна кристална форма. С находища по целия свят той абсорбира, съхранява, излъчва и регулира енергия и е много полезен за освобождението и. Когато използваните при акупунктура игли са с кварцово покритие, ефектът им се увеличава с десет процента. Според показаното с камерата на Кирлиан, ако държите кварцов кристал в ръка, биомагнитното ви поле се увеличава двукратно. Той засилва действието на кинезиологията и предпазва от радиация. Кварцът генерира електромагнитизъм и отблъсква статичното електричество.

  Кристалът работи на вибрационно ниво, хармонизиран със специфичните енергийни изисквания на човешките нужди от лечение или от духовна активност. Той довежда енергията до най-доброто и възможно състояние, връщайки я до положението и отпреди появата на неразположението. Пречиства и укрепва органите и ефирното тяло, действа в дълбочина за пречистването на духа, свързва физическото измерение с ума.

  Златен калцит

  Енергийно заредени кристали от златен калцит

  Повече за енергийно заредените кристали прочети тук: http://shirinan.com/kristali/315-energijno-zaredeni-kristali

  Находище: България - Родопите

  "Характеристики: Калцитът е мощно усилващо и пречистващо енергията средство. Наличието на калцит в стаята гони негативните енергии от околното пространство и повишава вашата собствена енергия. В рамките на тялото той премахва застоялата такава. Цветовият му спектър пречиства физическото и ефирното тяло. Той е активен кристал, ускоряващ развитието и растежа, а също и духовен камък, свързан с по-висшето съзнание, улесняващ разкриването на висши мисли и физически способности, медиумното свързване и преживяванията извън тялото. Той ускорява духовното развитие и позволява на душата да запомни случилото и се и след завръщането и в тялото.

  Във физиологично отношение калцитът свързва чувствата с интелекта, създавайки емоционална интелигентност. Този кристал има особено позитивен ефект в случай на загубена надежда и мотивация. Той се бори с мързела, подсилвайки енергията на всички нива.

  Магическата сила на енергийно заредените кристали

  Кристалите носят в себе си огромна сила. Те имат способността да лекуват, хармонизират, балансират и зареждат с енергия хората, които се докосват до тях. Благодарение на кристалите, човек може да сбъдне и най-съкровените си мечти, ако знае как с тях да си служи. Всичко в живота е енергия и в зависимост от това, как човек живее живота си, зависи по какъв начин управлява тази енергия. В съвременния свят човечеството е загубило сетивността си да долавя енергията на заобикалящия го свят, която задвижва целия материален свят. Това е причината, човечеството да се е потопило толкова надълбоко в материалния свят. Когато се опитваме да променим света ние го правим, като променяме материята, а в същото време не осъзнаваме, че за да се промени материалният свят, преди това е нужно да се внесат промени на енергийно ниво, защото материалният свят е проекция на енергията, а не обратното. Какъв ще бъде материалният свят, до голяма степен се определя от това, по какъв начин си служим с енергията.

  Кристалите са инструмент, с който можем да завихрим, фокусираме и мултиплицираме енергията, която протича през нас. Те пазят в себе си още много други способности, които тепърва ще се откриват от учените. Чрез тях човешкото съзнание може да се пренася в други измерения много по-лесно, те са като портали, които свързват световете и им помагат да общуват помежду си. Сега хората масово пилеят средства и енергия в материални вещи, които са лишени от всякаква енергийна стойност, а в същото време безценните дарове, с които майката Земя ни е дарила, стоят по рафтовете на магазините и хората ги подминават.

  Диамант Хъркимър

  Енергийно заредени кристали Диаманти Хъркимър

  Повече за енергийно заредените кристали прочети тук: http://shirinan.com/kristali/315-energijno-zaredeni-kristali

  Диамантите от Хъркимър не са истински диаманти. Те са много стари кварцови кристали на десетки, дори стотици милиони години, образували се надълбоко в недрата на земята. Поради тази причина те са много редки екземпляри, защото все още малка част от тях са изтласкани на повърхността на земята и са достигнали до човечеството. Наименованието им идва от тяхната кристална решетка, която наподобява много тази на диамантите. Това е причината да имат изразен блясък. Хъркимър е името на градчето в Америка където за първи път са открити. В България те все още не са широко разпространение поради тяхната рядкост и висока цена.

  "ХАРАКТЕРИСТИКИ: Камъкът зарежда с енергия, разведрява и увеличава креативността. Силно настройващ кристал – особено малките образци и изключително спокоен. Той стимулира психическите способности (например ясновидство), духовното зрение и телепатията, свързва напътствия от висшите измерения и засилва съновиденията, които имат връзка със спомени и прозрения. Камъкът стимулира съзнателното настройване към висшите духовни нива и към вашият собствен потенциал. Очиства чакрите и открива каналите за потока от духовна енергия, може да бъде използван за достъп до информация от минал живот, така че да установите блокажите или съпротивите на вашето духовно израстване. В този случай диамантът от хъркимър улеснява внимателното освобождаване и трансформацията и ви тласка напред към целта на вашата душа. Активира светлинното тяло (меркаба). Диамантът на Хъркимър настройва хората и ги свързва, когато се налага да бъдат разделени, всеки човек трябва да носи по един камък. Той засилва телепатията, особено при първите практически стъпки, и настройва един към друг лечителят и пациента. Камъкът притежава памет, в която може да се съхранява информация за по-нататъшен анализ. Той може да бъде програмиран да привлича други хора. Диамантът от Хъркимър е един от най-силните кристали за пречистване на електромагнитно замърсяване и радиоактивност. Блокира геопатогенния стрес и е отлично средство за създаване на положителна енергийна мрежа около къщата и леглото (използват се по-големи образци).

  Абонирай се

  Запишете се да получавате актуална информация относно семинари, събития и други инициативи...

  Последвай ме във