Диамант Хъркимър

Енергийно заредени кристали Диаманти Хъркимър

Диамантите от Хъркимър не са истински диаманти. Те са много стари кварцови кристали на десетки, дори стотици милиони години, образували се надълбоко в недрата на земята. Поради тази причина те са много редки екземпляри, защото все още малка част от тях са изтласкани на повърхността на земята и са достигнали до човечеството. Наименованието им идва от тяхната кристална решетка, която наподобява много тази на диамантите. Това е причината да имат изразен блясък. Хъркимър е името на градчето в Америка където за първи път са открити. В България те все още не са широко разпространение поради тяхната рядкост и висока цена.

Магическата сила на енергийно заредените кристали

Кристалите носят в себе си огромна сила. Те имат способността да лекуват, хармонизират, балансират и зареждат с енергия хората, които се докосват до тях. Благодарение на кристалите, човек може да сбъдне и най-съкровените си мечти, ако знае как с тях да си служи. Всичко в живота е енергия и в зависимост от това, как човек живее живота си, зависи по какъв начин управлява тази енергия. В съвременния свят човечеството е загубило сетивността си да долавя енергията на заобикалящия го свят, която задвижва целия материален свят. Това е причината, човечеството да се е потопило толкова надълбоко в материалния свят. Когато се опитваме да променим света ние го правим, като променяме материята, а в същото време не осъзнаваме, че за да се промени материалният свят, преди това е нужно да се внесат промени на енергийно ниво, защото материалният свят е проекция на енергията, а не обратното. Какъв ще бъде материалният свят, до голяма степен се определя от това, по какъв начин си служим с енергията.

Златен калцит

Енергийно заредени кристали от златен калцит

Находище: България - Родопите

"Характеристики: Калцитът е мощно усилващо и пречистващо енергията средство. Наличието на калцит в стаята гони негативните енергии от околното пространство и повишава вашата собствена енергия. В рамките на тялото той премахва застоялата такава. Цветовият му спектър пречиства физическото и ефирното тяло. Той е активен кристал, ускоряващ развитието и растежа, а също и духовен камък, свързан с по-висшето съзнание, улесняващ разкриването на висши мисли и физически способности, медиумното свързване и преживяванията извън тялото. Той ускорява духовното развитие и позволява на душата да запомни случилото и се и след завръщането и в тялото.

Планински кристали - Кварц

Енергийно заредени планински кристали - Кварц

Находище: България - Родопите

"Характеристики: Кварцът е най-силното средство за усилване на лечебното и енергийно въздействие на планетата благодарение на уникалната си хеликоидална, спираловидна кристална форма. С находища по целия свят той абсорбира, съхранява, излъчва и регулира енергия и е много полезен за освобождението и. Когато използваните при акупунктура игли са с кварцово покритие, ефектът им се увеличава с десет процента. Според показаното с камерата на Кирлиан, ако държите кварцов кристал в ръка, биомагнитното ви поле се увеличава двукратно. Той засилва действието на кинезиологията и предпазва от радиация. Кварцът генерира електромагнитизъм и отблъсква статичното електричество.